Lukio

Tervetuloa Pälkäneen lukion
nettisivulle
!

Linkki lukion esittelyyn, kuvaesitys
Koulun esittely, 56 Mt

 

Lukiomme rehtori on Jan Salmi ja apulaisrehtori Tarja Mikkola.

Lukiomme kansainvälisyyskoordinaattori on Juha Valtonen. Jos olet kiinnostunut kansainvälisyydestä tai vaihtomahdollisuuksista, ota yhteyttä Juhaan.

Syksyn 2016 uudet lukiomme ekaluokkalaiset saavat koulumme puolesta kannettavan tietokoneen eli läppärin opiskelua ja yo-kirjoituksiin osallistumista varten.

Rehtorin ja opettajien sähköpostit ovat muotoa   etunimi.sukunimi(at)palkane.fi

Pälkäneen lukion elämää ja juhlaa

   

Facebook-sivumme

Linkki Wilmaan

Linkki oppiaineiden sivuilleKoeviikko ja kokeiden palautus
TiedotteetVerkkokurssit
OpintojenohjausOpiskelijahuolto
KansainvälisyysVanhat kuvat ja videot - uudet kuvat ja videot ovat helmikuusta 2015 alkaen Facebook-sivullamme
Linkki Office 365 -kirjautumiseenHyppytuntien vietto

Peda.net - oppimisympäristö

Outlook WebApp - kunnan sähköposti

Oma Abitti sähköisten kokeiden tekemiseen

Populus-ohjelma opettajille sairauksien, poissaolojen, kerhotuntien ym. ilmoittamista varten.

IT-koulutus - Prezi-opas pdf-tiedostona

Mediakurssin PLUGIO -lehdet (arkisto)

Karvi-kysely (lukio)

 

Opiskelu lukiossa

Lukio-opiskelu on osa toisen asteen koulutusta.
Lukion suoritusaika on 2-4 vuotta. Suoritus koostuu vähintään 75 kurssista. Ylärajaa kurssimäärästä ei ole.

PAKOLLISET KURSSIT: 47-51 kurssia, riippuen valitseeko lyhyen vai pitkän matematiikan.

SYVENTÄVÄT KURSSIT: vähintään 10 kurssia

SOVELTAVAT KURSSIT: määrä ei rajoitettu

Pälkäneen lukion opinto-ohjauksen sivut tarjoavat yleistietoa lukiokoulutuksesta ohjeita lukioon hakeutumisesta, opiskelusta lukiossa ja koulutustarjonnasta lukio-opintojen jälkeen opiskelutekniikasta, kesäopiskelusta, ylioppilastutkinnosta, urasuunnittelusta ja jatko-opinnoista. Itsenäistä opiskelua varten sivuilta tietoja Internet– ja etälukio-opinnoista, kurssien itsenäisestä suorittamisesta ja video-opetuksesta.

Osiosta opiskelu lukiossa löytyy opiskelijoiden keräämiä linkkejä eri reaaliaineiden sivuille, linkkejä ja vinkkejä koulutustarjonnasta sekä apua niin lukioaikaisen kuin lukion jälkeisenkin opiskelijaelämän käytännön järjestelyissä.

Tarkempaa tietoa opinto-ohjauksesta

Pälkäneen lukion opinto-ohjaaja Lotta Seppänen
lotta.seppanenpalkane.fi

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 Mikä on ESN-vaihto?European School Network (ESN) on eurooppalainen lukioverkosto, joka järjestää jäsenlukioidensa opiskelijoille mahdollisuuksia lähteä viikoksi tai kahdeksi kansainväliseen vaihtoon. Verkoston etuja ovat:

TURVALLISUUS: Kaikkien koulujen koordinaattorit tapaavat toisensa vuosittain. Näin syntyneiden henkilökohtaisten suhteiden avulla taataan luottamus: kun Suomesta lähetetään opiskelija vaihtoon, tiedämme varmasti, että hän on parhaissa mahdollisissa käsissä. Esn-vaihdoissa ei ole kertaakaan sen toiminta-aikana (8 vuotta) tapahtunut mitään ikävää yhdellekään opiskelijalle, vaan kokemukset ovat aina olleet hyvin positiivisia.

EDULLISUUS: Verkoston ”perusvaihdon” ideana on vastavuoroisuus. Vaihtoon lähtevälle opiskelijalle etsitään kohdemaasta isännäksi lukiolainen, joka puolestaan haluaa tulla vaihtoon Suomeen. Isäntäperhe majoittaa opiskelijan kohdemaassa ja vieraileva suomalaisopiskelija sitoutuu vastavuoroisesti majoittamaan saman jo tutuksi tulleen ulkomaalaisen opiskelijan hänen vastavierailunsa ajaksi. Näin ainoa kustannus, joka matkasta koituu, on lentolipun hinta.

HELPPOUS: Verkoston ehdoton vahvuus on vaihdon järjestämisen helppous. Muissa vaihtojärjestöissä on usein paperin pyöritystä ja byrokratiaa, rahan keräystä ja ohjelman suunnittelua ja järjestämistä. ESN:ssä mitään tällaista ei ole, vaan asiat hoituvat yksinkertaisesti ja nopeasti. Vaihdon aikataulut voidaan sopia vapaasti opiskelijoiden tarpeiden mukaan.

Koulumme kansainvälisyyskoordionaattorina on Juha Valtonen. Kyselkää ihmeessä lisää!

 

 

 

VAIHDOT LUKUVUONNA 2015-2016


Vaihtojärjestelmän perusidea on, että kun matkustat viikoksi tutustumaan johonkin ESN-järjestön maahan ja kouluun, majoitut sikäläiseen perheeseen ja tarjoat vastavuoroisesti sinut majoittaneelle opiskelijalle viikoksi majoituksen täällä. Järjestöön kuuluvat seuraavat maat: Ranska, Saksa, Italia, Alankomaat, Portugal, Turkki, Unkari, Suomi ja Israel. Vaihtoon lähtevä opiskelija maksaa itse lentonsa, muita kustannuksia ei yleensä ole.Lisäksi ESN-maat järjestävät joitakin projekteja, joihin voi osallistua ilman vastavuoroisuutta (eli velvoitetta majoittaa). Tänä lukuvuonna näitä projekteja ovat


14.-20.2.2016 Dutch Film Works, Alankomaat
Projekti, jonka aikana tuotetaan lyhytelokuva. Se käsikirjoitetaan, kuvataan, näytellään ja editoidaan itse.

6.-12.3.2016 All around the table, Italia
Ruokaan ja ruuan valmistukseen liittyvä projekti, jonka aikana tutustutaan ruuan tuotantoon ja kokataan italialaisia aterioita. Tapahtuma järjestetään Sarnicossa, joka on pohjoisitalialainen kylä lähellä koulumme vanhaa ystävyyskoulua Loveressa.

20.-26.3.2016 Meeting in Berlin, Saksa
Pitkä viikonloppu Berliinissä, jonka aikana tutustutaan Berliinin historiaan ja nykyisyyteen. Majoitus retkeilymajassa. Lentolipun lisäksi täytyy maksaa itse ruokansa ja majoitus. Tästä tulee noin 130 euron ylimääräinen kustannus lentolipun lisäksi.

3.-7.5.2016 Science fair, Turkki
Tiedemessut, johon osallistuvat oppilaat tuovat jonkun koulussa valmistamansa työn ja esittelevät sitä ”tiedemessuilla”. Meidän koulustamme osallistui aikanaan kolmen oppilaan ryhmä esittelemällä historiasta valmistamaansa tutkielmaa. Messut järjestetään Istanbulissa sijaitsevassa korkeatasoisessa yksityiskoulussa.

15.-21.5.2016 Sea sports, Ranska
Välimeren rannalla Marseillessa järjestettävä tapahtuma, jossa kokeillaan mm. sukeltamista ja purjehtimista. Tapahtumasta peritään 60 euron osallistumismaksu, jolla katetaan välinevuokrat.

16.-23.7.2016 Social project, Unkari
Budapestissä on jo vuosia järjestetty kesäleirejä vähävaraisille unkarilaislapsille. ESN-kouluista on tullut oppilaita viikoksi järjestämään lapsille ohjelmaa. Iltaisin tutustutaan Budapestiin ja Unkarin kulttuuriin.
HUOM! Tänä vuonna Unkarin valtio on vetänyt tukensa pois projektilta. Sen vuoksi osallistuminen projektiin edellyttää joko: a) vastavuoroisen majoituksen tarjoamista tai b) oman majoituksen ja ruuan maksamista. B-vaihtoehdosta minulle ei ole vielä ilmoitettu tarkkaa hintaa, vetäjän alustava arvio oli noin 150 euroa.

Jos olet kiinnostunut jostain näistä projektista, ilmoita siitä Juha Valtoselle, niin jatkan asian selvittelyä puolestasi.
HUOM! Koska näissä projekteissa ei ole majoitusvelvollisuutta, Niihin on vain rajallinen määrä paikkoja tarjolla. Mihinkään niistä en voi luvata varmaa mukaanpääsyä. Heti kun olen saanut tietosi, ilmoitan sinut mukaan ”yhteishakuun” ja kun saan päätökset, ketkä on valittu mukaan, ilmoitan sinulle asiasta.

 

Sivun alkuun


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÄLKÄNEEN LUKIOON ON VALITTU   YHTEISHAUSSA  16.6.2016 SEURAAVAT OPISKELIJAT

AARNIO JENNI        
AHONEN VERA
ASIKAINEN IIRO
HEMAN VEERA
HIETALA JANITA
HILTUNEN MIISA
HINTIKKA ANTTI
HIRMUKALLIO HEIDI
KARHU JOONA
KOSTAMO SANNI
LAAKSO SAKU
NIEMINEN JONNA
PITKÄMÄKI ANNA
PÄÄKKÖLÄ JANI
RANTANEN HANNA
RANTANEN OSKAR
RANTANEN TYYNE
SALMI DINA
SAND WALDEMAR
SOUKKIO JERE
SUVANTO JULIUS
SYVÄPÄÄ KERTTU
TAIPALE ROOPE
TUOMINEN SAMUEL
UIHERO EMMA
UOTILA ANNA
VALDEN ALEKSI
VIITANEN EVITA
YLINEN JOHANNES
YLINEN MIKAEL

Yhteensä 30 oppilasta

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pälkäneen yhteiskoulun ja lukion kouluterveydenhoito


Terveydenhoitaja on yhteiskoululla:
Maanantai 8.20 -15
Tiistai 8.20 - 15
Keskiviikko 8.20 - 15
Perjantai 8.20 -14

Torstaisin terveydenhoitaja ei ole paikalla.

- Koululääkärin vastaanotto on keskiviikkoisin klo 8.20-11.00 (ajat vastaanotolle antaa terveydenhoitaja), tällä hetkellä koululääkärinä toimii Katariina Mäkipere

- Terveydenhoitajan päivystysvastaanotto on klo 10-11 ( Ma, Ti, Pe ), jolloin oppilas/opiskelija voi käydä ilman ajanvarausta. Muina ajankohtina on ennalta sovittuja terveystarkastuksia ja muita ajanvarauksella sovittuja vastaanottoja.

- Koulutapaturman, sairauskohtauksen tai muun akuuttia hoitoa vaativan tilanteen sattuessa oppilas/opiskelija tulee ohjata terveydenhoitajan vastaanotolle hoidon arviointia varten, tai tilanteen niin vaatiessa toimittaa suoraan terveysasemalle/ tilata ambulanssi

Terveystarkastukset:
- Yläkoulu: 7lk., 8lk. laaja terveystarkastus + NTT, 9lk.
- Lukio: 1.lukuvuotena kaikki,
2.lukuvuotena pojilla kutsuntatarkastukset ja tytöillä lääkärikäynti

- THL ( Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ) kokoaa seurantatietoja kouluterveydenhuollosta uudistettujen neuvola-asetusten myötä. Tämä on lisännyt kouluterveydenhoitajien terveystarkastusten määrää ja painopiste on entistä enemmän ennalta ehkäisevissä terveystarkastuksissa kuin sairaanhoidollisessa hoitotyössä

- Jos peruskouluikäinen sairastuu ( esim. tavallinen kuume, nuha, yskä ) koulupäivän aikana, myös opettaja voi lähettää kotiin lepäämään ilman terveydenhoitajalla käyntiä.
- Epäselvissä tilanteissa oppilaan voi lähettää terveydenhoitajalle vielä voinnin arviointiin.

Yhteystiedot:
Kouluterveydenhoitaja
Katja Huuhtanen
p. 050 430 8571

 

Sivun alkuun

 

 

Pälkäneen yhteiskoulun ja lukion koulukuraattori ja koulupsykologi


Hei!

Olen Kirsi Andrejeff-Keränen ja toimin Pälkäneen kunnan koulukuraattorina. Koulukuraattorin työhöni kuuluu vastata omalta osaltani oppilaiden ja kouluyhteisön hyvinvoinnista. Painopiste on kuitenkin koulussa ilmenevien vaikeuksien havaitsemisessa ja varhaisessa puuttumisessa. Pääasiassa keskustelen oppilaiden kanssa esille tulleista asioista ja yhdessä mietitään sekä sovitaan, miten saadaan asiat hoitumaan paremmin. Keskustelujen lisäksi voidaan opetella ihan konkreettisestikin asioiden hoitamista, kuten läksyjen tekemisestä. Jos kuraattorin tuki ei yksin riitä, niin sitten mietitään yhdessä huoltajien ja koulun kanssa muita tukitoimia.
Kuraattoriin voi ottaa yhteyttä, vaikkei oikein tietäisikään keneen ottaa yhteyttä tai mitä tehdä. Yhdessä voidaan sitten miettiä kuuluuko asia kuraattorille vai jollekin muulle. Kuraattorin luokse voi oppilas tulla itse tai huoltajana voitte olla minuun yhteydessä, jos olette huolissanne lapsestanne tai jostakin lapseenne liittyvästä asiasta. Myös opettajat tai kaverit voivat tulla kertomaan huolensa jostakin oppilaasta.


Huolenaiheita voi olla esim.

  • omat jutut painavat mielessä (kiusatuksi tuleminen, yksinäisyys, kaverisuhteet…)
  • koulussa on jotenkin vaikeaa (kouluun tuleminen, tunneilla työskentely…)
  • vapaa-ajalla on vaikeaa (harrastukset, päihteet…)
  • kotona on hankalaa (riitaa huoltajien tai sisarusten kesken, ero, mielenterveysongelmia, päihteitä)

Kuraattorin kanssa keskustelut ovat luottamuksellisia. Alaikäisten kanssa työskennellessä kuraattori joutuu kuitenkin miettimään, onko huoltajien syytä myös tietää asioista. Näistä kuitenkin keskustellaan ensin nuoren kanssa ja sovitaan yhdessä miten ja mitä kerrotaan. Velvollisuuteni on kuitenkin ottaa yhteyttä lastensuojeluun, mikäli arvioin nuoren olevan lastensuojelun tarpeessa. Tällöinkin otan ensin yhteyttä huoltajiin.
Yhteiskoululla olen paikalla pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin klo 8.20-14.30 sekä perjantaisin 8.20-12.00. Toimistoni löytyy koulun kolmannesta kerroksesta ja oppilaat sekä huoltajat voitte olla minuun suoraan yhteydessä, joko Wilman kautta, soittamalla, sähköpostilla tai tulemalla käymään.

Koulukuraattori Kirsi Andrejeff-Keränen
p. 0400-940 881
kirsi.andrejeff-keranen@palkane.fi
 

Sivun alkuun

 

Hei!


Olen Pälkäneen kunnan koulupsykologi Hanna Keskinen. Tehtäväni on tarjota psykologin palveluja pälkäneläisille lapsille ja nuorille esikoulusta lukioon asti. Olen yksi oppilashuollon työntekijöistä ja osa koulun moniammatillista verkostoa. Tehtäväni koulussa on tuoda psykologista tietoutta ja näkemystä oppilaiden arjen suunnitteluun ja lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi.

Oppilas voi käydä vastaanotollani arviointi-, tuki- ja keskustelukäynneillä esimerkiksi tunne-elämään ja mielenterveyteen liittyvissä asioissa (mm. mieliala-asiat, jaksaminen…). Tarpeen mukaan myös kartoitan ja tutkin oppilaan oppimis- ja työskentelyvalmiuksia ja suunnittelen tukea oppilaan koulunkäyntiin yhdessä huoltajien ja opettajien kanssa.

Vanhemmat tai oppilas itse voivat ottaa suoraan yhteyttä minuun tai oppilas voi tulla asiakkaakseni jonkun muun koulun aikuisen, kuten opettajan, koulukuraattorin tai terveydenhoitajan aloitteesta. Työskentelen kuitenkin usein myös nuoren vanhempien kanssa, yhdessä nuoren kanssa asiasta sopien. Kanssani keskusteleminen on luottamuksellista.


Olen tavattavissa Yhteiskoululla ja lukiolla maanantaisin ja sopimuksen mukaan. Työhuoneeni sijaitsee 1. kerroksessa terveydenhoitajan huoneen vieressä. Minulla on työhuone myös Pälkäneen kunnanvirastolla, joten tapaamiset on mahdollista järjestää myös siellä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä mieltänne askarruttavissa asioissa! Minut tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai wilman kautta.

Yhteistyöterveisin,

Koulupsykologi Hanna Keskinen
p. 050 341 3989
hanna.keskinen@palkane.fi

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Lisää kuvalinkkejä:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Saksan kielen
linkit


 
Ruotsin kielen
linkit


 
Ranskan kielen
linkit


 
Englannin kielen
linkit


 
Kemian
linkit


 
Uskonnon
linkit


 
Psykologian
linkit


 
Filosofian
linkit


 
Elämänkatsomustiedon  linkit

 
Historian ja yhteiskuntaopin
linkit


 

 

Sivun alkuun  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koeviikon lukujärjestys

Kokeidenpalautuspäivän ohjelma

 

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muistilista lukuvuodesta 2016-2017

 

 

Kurssitarjotin 2016-2017

 

 

Kurssien oppikirjat 2016-2017

 

 

Lukion opinto-opas 2016-2017

 

 

Pälkäneen lukion OPS - vanha opetussuunnitelma 2005

 

SEURAAVAT LINKIT KOSKEVAT LUKION SYKSYLLÄ 2016 ALOITTAVIA:

Pälkäneen lukion kurssikuvaukset - lops 2016  (eli lukion opetussuunnitelma 2016)

Pälkäneen lukion ja Tampereen kaupunkiseudun lukioiden yhteinen opetussuunnitelma 2016

Pälkäneen lukion oppiaineet kursseittain - lops 2016

Pälkäneen lukion tuntijako ja kurssien suoritusjärjestys - lops 2016

Vastaavuustaulukko eli mitkä vanhan opetussuunnitelman kurssit vastaavat uuden opetussuunnitelman kursseja

 

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkkokurssitarjotin - Tampereen alueen PAOK

Tietoa seututarjottimesta eli miten verkkokursseja opiskellaan

Pälkäneen lukiosta opetettavat verkkokurssit

 

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelu lukiossa

Kurssin itsenäisen suorittamisen hakukaavake (rtf-tiedosto)

Pälkäneen lukion ainevalintakorttia EI tarvitse täyttää yhteishaussa vuonna 2017.

Ainevalintakortti täytetään vasta kesällä 2017 opinto-ohjaaja Lotta Seppäsen kanssa, kun oppilas ottaa Pälkäneen lukiopaikan vastaan.


Opinto-ohjelman muutos

Päättötodistukseen tulevat arvosanat tai suoritusmerkinnät

 

Opinto-ohjaus
 

Kurssitarjotin

Oppikirjalista

Opinto-opas lukuvuodeksi 2016-2017

Opetussuunnitelmaan liittyvät linkit

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kouluterveydenhoito

Koulukuraattori ja koulupsykologi

Lukion oppilashuolto lukuvuonna 2016-2017 (pdf)


Lukion opiskelijahuoltosuunnitelma (pdf)

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukiomme kansainvälisyyskoordinaattori on Juha Valtonen. Jos olet kiinnostunut kansainvälisyydestä tai vaihtomahdollisuuksista, ota yhteyttä Juhaan.

 

Olemme mukana European School Network (ESN) -verkostossa. Lisätietoa ESN-verkostosta täältä. Tämän lukuvuoden ESN-vaihdot löytyvät täältä. European School Networkin (ESN) oma nettisivu löytyy täältä.


European School Network Newspaper 2015-2016

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kuvia lukiomme elämästä löytyy GALLERIASTA.

 

Lisää kuvia ja videoita koulumme elämästä, esityksistä ja juhlista löytyy TÄÄLTÄ: lakkiaisjuhla syksy 2014, lakkiaisjuhla kevät 2014, vanhojen tanssit 2014, musikaalit 2014 ja 2011, lakkiaisjuhla 2012.

Uudet kuvat ja videot ovat helmikuusta 2015 alkaen Facebook-sivullamme.

 

Sivun alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pälkäneen lukion elämää ja juhlaa

   

Facebook-sivumme

Linkki Wilmaan

Linkki oppiaineiden sivuilleKoeviikko ja kokeiden palautus
TiedotteetVerkkokurssit
OpintojenohjausOpiskelijahuolto
KansainvälisyysVanhat kuvat ja videot - uudet kuvat ja videot ovat helmikuusta 2015 alkaen Facebook-sivullamme


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pälkäneen lukion elämää ja juhlaa

   

Lisää kuvia lukiomme elämästä löytyy GALLERIASTA.

 

Lisää kuvia ja videoita koulumme elämästä, esityksistä ja juhlista löytyy TÄÄLTÄ: lakkiaisjuhla syksy 2014, lakkiaisjuhla kevät 2014, vanhojen tanssit 2014, musikaalit 2014 ja 2011, lakkiaisjuhla 2012.

WILMASaksan kielen linkit
Ruotsin kielen linkit
Ranskan kielen linkit
Englannin kielen linkit
Kemian linkit
Uskonnon linkit
Psykologian linkit
Filosofian linkit
Elämänkatsomustiedon  
linkit
   

 

Facebook-sivumme


Outlook WebApp - kunnan sähköposti

Muistilista lukuvuodesta 2014-2015


Koeviikon lukujärjestys

Kokeidenpalautuspäivän ohjelma

Kurssitarjotin 2015-2016

Verkkokurssitarjotin - Tampereen alueen PAOK

Seututarjotin eli miten verkkokursseja opiskellaan

Pälkäneen lukiosta opetettavat verkkokurssit