Yrittäminen

Yritysneuvonta

YRITTÄMINEN KANNATTAA!
Sen ovat todenneet jo monet pälkäneläiset, sillä kunnan yrittäjien määrä on varsin korkea - ja huippukorkea kun mukaan lasketaan maatalousyrittäjät.

Kunnan elinkeinoasioista ja yrityksen toimitila-asioista vastaa elinkeinoasiamies Jaana Koivisto-Virtanen, puh. 050 521 5240, jaana.koivisto-virtanen@palkane.fi.
Yhteyden kunnan elinkeinoasioita hoitaviin henkilöihin saat myös lähettämällä viestin osoitteeseeen yrityspalvelut@palkane.fi.

Pälkäneen kunta sijaitsee Suomen kasvukäytävällä ja kuuluu mukaan Kasvukäytävä-verkostoon.SUUNNITTELETKO YRITYKSEN PERUSTAMISTA TAI SEN TOIMINNAN KEHITTÄMISTÄ?

Ota yhteyttä elinkeinoasiamieheen, puh. 050 521 5240, jaana.koivisto-virtanen@palkane.fi. Voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yrityksesi tarpeista ja saada apua yrityksen perustamisessa, kehittämisessä sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista. Pälkäneen kunta on Uusyrityskeskus Ensimetrin jäsen. Ensimetri-neuvontaa Pälkäneellä antaa 1.8.2016 alkaen elinkeinoasiamies Jaana Koivisto-Virtanen.

Yritys-Suomi neuvoo monen eri välineen kautta. Voit soittaa puhelinpalveluun, hakea tietoa suoraan nettisivuilta tai seurata ajankohtaisinta tietoa facebook-ryhmästä.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille
Puh. 0295 020 500   ma-to klo 9.00-17.00, pe klo 9.00-16.15

• tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
• tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Tekesin ja  Finnveran palveluista

Puhelun hinta
• paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
• matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna.

Palvelupyyntö puhelinpalvelulle
Voit lähestyä Yritys-Suomi-puhelinpalvelua joko soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi sähköisellä lomakkeella. Käsittelemme viestit täysin luottamuksellisesti ja vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian. Tästä pääset palvelupyyntölomakkeelleTOIMIVA YRITYS KOHTAA TIELLÄÄN MYÖTÄ- JA VASTATUULTA
Tie eteenpäin selviää Pirkanmaan ELY-keskuksen yrityksen kehittämispalvelujen kautta.RAHOITUSTA KEHITTÄMISEEN JA INVESTOINTEIHIN
EU:n yritysrahoituksesta saat tietoa  paikalliselta Leader-toimintaryhmältä, Pirkan Helmeltä, numerosta 0400 226 676.

 

Maaseutupalvelut

PÄLKÄNEEN PELLOILTA PÖYTÄÄN

Maataloustuotannossa on 7178 hehtaaria peltoa. Kunta on vahvaa maidontuotanto ja kotieläintuotteiden tuotantoaluetta. Erikoisesti täältä lähtee puutarha- ja avomaan vihanneksia Pirkanmaan ja koko valtakunnan kulutukseen.

Pelloilla kasvatetaan 3469 ha viljaa, 2082 ha on nurmikasveilla, avomaan puutarhakasveilla 185 ha ja marjoilla 68 ha. Keskimääräinen aktiivitilan peltoala on 32,77 ha ja metsäpinta-ala 62,38 ha.

Yhteystiedot:
Maaseutuasiamies
Maija Kaivola
p. 040 758 8770
f. 03 536 1050
maija.kaivola@orivesi.fi

Maaseutuasiamies
Matti Hokkanen
p. 040 579 0705
f. 03 536 1050

Maaseututointa isännöi Oriveden kaupunki. Maaseutupalvelujen yksikkössä ovat mukana myös Juupajoki, Kangasala ja Tampere. Oriveden maaseututoimen sivut www.orivesi.fi, josta jatkovalinta: hallinto-, talous- ja maaseutupalvelut.