ViherKostiala

ViherKostialan aluetta

 

Pälkäneen kunnan Luopioisten kirkonkylään on toteutettu uudenlainen pienten minitalojen asumiskonsepti, jossa asunnot ovat tiivisti kyläkeskuksessa lähellä palveluja. Alueen nimi on ViherKostiala ja se sijaitsee Niementien, Kokinperäntien ja Tiilikujan kainalossa.
Alue sopii vakituisen asuminen ohella myös vapaa-ajan asumiseen, siellä on voimassaoleva asemakaava ja se liittyy kunnan vesijohto-, viemäri-  ja valokuituverkkoon.

ViherKostialaan on suunniteltu 5-6 erillistaloa sekä neljä paritaloa. Asuntojen koko on alkaen noin 50 m2 sisältäen tuvan, makuuhuoneen, kylpyhuoneen, saunan ja parven. Jokainen asunto suunnitellaan asukaskohtaisesti. Lisätietoja löytyy muun muassa kukkialle.fi-sivustolta.

ViherKostialan ensimmäisen vaiheen tontit ovat menneet hyvin kaupaksi, jäljelläolevia voi tiedustella Pälkäneen kunnan vaihteen kautta. Suunnitteilla on myös ViherKostiala2-alue sekä samanlainen minitaloalue ViherRohola lähemmäksi Pälkäneen keskustaa.
Sekä ViherKostiala2 että ViherRohola tulevat markkinointiin elokuussa 2020: ViherKostiala2-tontit ovat varattavissa 1.1.2021, ViherRohola 1.8.2020.