Kehon kireydet- kurssi

Pälkäneellä tapahtuu
05.09.2018 19:00 14.11.201820:00

Kurssilla perehdytään monien ihmisten arkipäiväiseen vaivaan, lihaskireyksiin. Eritysesti niska-hartia seudun kireydet vaikeuttavat monen jokapäiväistä elämää. Kurssilla tehdään rauhallisia, mutta tehokkaita venyttäviä ja aktivoivia harjoituksia. Apuvälineinä käytämme mm. keppejä ja kuminauhoja. Harjoituksia on helppo soveltaa myös kotona tehtäviksi. Kurssin edetessä tuodaan astettain haastavuutta treeniin ja saadaan koko kehon hallinta mukaan. Opimme kurssin aikana aktivoimaan syviä lihaksia, joilla on merkittävä vaikutus ryhtiin ja koko kehon kuntoon.
Kurssi sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta.Mukaan kurssille tarvitset vain jumppamaton, vesipullon ja avoimen mielen!

Kurssi pidetään keskiviikkoisin 5.9 alkaen klo. 19-20 Kostia Koulun liikuntasalissa.
Kurssin hinta 50e (sis. 10 krt). Kurssi toteutuu vähintään viidellä osallistujalla. Voit tulla mukaan myös yksittäiselle tunnille 6e/krt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää, jos haluat lisätietoa. Ilmoittautumisen voit tehdä netistä yhteydenpottolomakkeen kautta osoitteesta www.hyvinvointipalvelutvelnessi.fi/otayhteytta tai puhelimitse numeroon p.0449825390.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Hyvinvointipalvelut Velnessi

TAPAHTUMALAJI:
Liikunta ja urheilu

Tapahtuman osoite:
Onkkaalantie 73
36600 Pälkäne

http://www.hyvinvointipalvelutvelnessi.fi

MeNyt tapahtumat: