Kehon kireydet-jumppa

16.01.2019 19:00 22.05.201919:00

Jumpassa perehdytään monien ihmisten arkipäiväiseen vaivaan, lihaskireyksiin. Eritysesti niska-hartia seudun kireydet vaikeuttavat monen jokapäiväistä elämää. Jumppa sisältää rauhallisia kehoa huoltavia liikkeitä, aktiviisia venytyksiä ja myös sykettä nostattavia osuuksia. Apuvälineinä käytämme mm. keppejä ja kuminauhoja, kahvakuulia ym. Harjoituksia on helppo soveltaa myös kotona tehtäviksi. Opimme kevään aikana aktivoimaan syviä lihaksia, joilla on merkittävä vaikutus ryhtiin ja koko kehon kuntoon.
Jumppa sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Mikäli sinulla on rajoituksia, räätälöin sinulle korvaavan liikkeen. Mukaan kurssille tarvitset vain jumppamaton, vesipullon ja avoimen mielen!

Jumppa pidetään keskiviikkoisin 16.1 alkaen klo. 19-20 Kostian Koulun liikuntasalissa.

HINTA 6€/KRT. SAATAVANA MYÖS 10-KORTTI HINTAAN 55€.
ENNAKKOVARAAJAN ETU: Ilmoittaudu 10-korttilaiseksi ennakkoon, niin saat kortin hintaan 50€! Ennakkovaraajan etu voimassa 15.1 klo. 23.59 asti. Ennakkovaraus ei edellytä osallistumista ensimmäiselle kerralle, sitova ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä viim. 15.1. Hinnat sisältävät alv.10%. Maksuvälineenä kortti tai käteinen, halutessasi myös laskulle (3e/lasku).


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää, jos haluat lisätietoa. Ilmoittautumisen voit tehdä netistä yhteydenottolomakkeen kautta osoitteesta www.hyvinvointipalvelutvelnessi.fi tai puhelimitse numeroon p.0449825390. Minut tavoittaa myös Facebook-viestilä tai WhatsAppin kautta.


Tervetuloa mukaan!

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Hyvinvointipalvelut Velnessi
Hierontaa ja liikuntapalveluita.

TAPAHTUMALAJI:
Liikunta ja urheilu

Tapahtuman osoite:
Onkkaalantie 73
36600 Pälkäne

http://www.hyvinvointipalvelutvelnessi.fi

MeNyt tapahtumat: