Aarne Pelkonen ja Marzi Nyman Luopioisten kirkossa

03.12.2022 17:00

Konsertin järjestävät Kyynärön - Ämmätsän - Vahdermetsän kyläyhdistys ja Luopioisten kappeliseurakunta.
Lippuja myydään kirkon ovilla tuntia ennen konsertin alkua ja myös ennakkomyyntinä. Tietoa siitä tulee muutamaa viikkoa ennen kyläyhdistyksen ja Pälkäneen seurakunnan kotisivuille.

Joulukonsertti. Baritoni Aarne Pelkonen on nuoren polven kysytyimpiä ooppera- ja konserttilaulajia Suomessa. Hänet muistetaan mm. vuoden 2013 Lappeenrannan laulukilpailujen ja vuoden 2015 kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun voittajana. Hän on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin myös lukuisten tv-esiintymisiensä, levyjensä ja sosiaalisen median videoidensa kautta. Vuosina 2015-2017 Aarne kuului Oldenburgin valtionoopperan solistikuntaan Saksassa. Suomen Kansallisoopperassa hän debytoi Jää-oopperan pääroolissa vuonna 2019 ja on sen jälkeen vieraillut talossa säännöllisesti.

Aarne Pelkosta säestää pianolla ja kitaralla monista eri yhteyksistä tunnettu muusikko Marzi Nyman. Hän on säveltänyt musiikkia elokuviin, kuten Keisarikunta, jonka soundtrackilla hän myös johti orkesteria. Hänen muita sävellyksiään ovat Tapiola Sinfonietalle tehty Sähkökitarakonsertto ja Lahden urkuviikoille tilattu Konsertto uruille, sähkökitaralle, jousikvartetille, alppitorvelle ja Harley-Davidson moottoripyörälle.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Luopioisten kappeliseurakunta

TAPAHTUMALAJI:
Kulttuuri

Tapahtuman osoite:
Niementie 2
36760 Luopioinen Pälkäne

MeNyt tapahtumat: