Joukkoliikenne ja palveluliikenne

Joukkoliikennettä

Seutulippu

Seutulippu on seutulippualueeseen kuuluvien kuntien ja valtion tukema edullinen, 30 vuorokauden kausilipputuote. Seutulipulla voi matkustaa rajattomasti kaikissa seutulippualueella liikkuvissa linja-autoissa.

Pälkäne kuuluu Tampereen itäiseen seutulippualueeseen.

Seutulipusta lisää Matkahuollon sivulta.

Ohjeet joukkoliikenteeseenCOVID-19-tartuntojenehkäisemiseksi

 

Liikennöinti Valkeakoskelle: Tilausliikenne Hanki Oy
0400 975800
Aikataulut arkisin: Linkki aikatauluihin Tilausliikenne Hanki Oy:n sivuille

EI AJETA KESÄLLÄ!

Palveluliikenne

Palveluliikenne on kaikille avointa, mutta erityisesti liikkumisrajoitteisille esim. vanhuksille tarkoitettua joukkoliikennettä. Kaikille avoimessa palveluliikenteessä ajetaan tietyt ennalta määrätyt reitit tiettyinä päivinä ja osittain kutsuohjattuna. Kuljettaja avustaa tarvittaessa matkustajia autoon nousussa ja siitä poistumisessa. Tarvittaessa ja tilattaessa asiakas noudetaan kyytiin kotoa ja viedään takaisin kotiin.

Palveluliikenteestä peritään reiteillä 2-5 matkustajilta linja-autotaksan mukainen maksu. Reitillä 1 matkan hinta on 3 euroa/suunta.

Reitti 1 Myttäälä - Onkkaala palveluliikenne
11.2.2019 alkaen reitti ajetaan maanantaisin Myttäälän ja Onkkaalan sekä Palvelutalon väliä, asiakkaan tilauksesta edellisenä päivänä ajetaan Seitsyentien/Perkiöntien lenkki. Tarvittaessa taksi ajaa myös Attendo Satumetsän hoivakotiin. Kyyti tilataan edellisenä päivänä alla olevasta numerosta.
Reittiä ajaa Taksi Mikko Helenius, p. 0400 739 880.  Aikataulu

Reitti 2 Laitikkala - Onkkaala palveluliikenne
Reitti ajetaan keskiviikkoisin Laitikkalan ja Onkkaalan väliä, asiakkaan tilauksesta edellisenä päivänä haetaan asiakas myös Vuolijoelta.
Reittiä ajaa Taksi Mikko Helenius, p. 0400 739 880.  Aikataulu

Reitti 3 Aitoo - Puutikkala palveluliikenne
Reitti ajetaan torstaisin Aitoon, Puutikkalan ja Luopioisten kirkonkylän väliä sen mukaan mistä asiakkaat tulevat kyytiin. Asiakkaat tilaavat kuljetuksen edellisenä päivänä.
Reittiä ajaa Taksi Mikko Helenius, p. 0400 739 880.  Aikataulu

Reitti 4 Ämmätsä - Kyynärö palveluliikenne
Ajetaan torstaisin Ämmätsän, Kyynärön ja Luopioisten kirkonkylän väliä sen mukaan mistä asiakkaat tulevat kyytiin. Asiakkaat tilaavat kuljetuksen edellisenä päivänä. 
Reittiä ajaa Taksi Kari Saarinen, p. 0400 237 239.  Aikataulu

Koululais- ja asiointikuljetus

Sappee/Salmentaka- Onkkaala 10.8.2021 - 3.6.2022
Koululais- ja asiointikuljetusta ajetaan koulupäivinä maanantaista perjantaihin pääosin Pälkäneen yhteiskoulun aikataulujen mukaan.
Reittiä hoitaa Vekka Group p. 0400 881 408. Aikataulu