Rakentaminen

Koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisynä Pälkäneen kunta peruu tai rajoittaa toimintojaan myös rakennusvalvonnassa. Kaikki mahdolliset asiakaskontaktit kuten ajanvarauksella tapahtuvat lupaneuvottelut ja neuvonta sovitaan käytäväksi joko puhelimitse tai muiden etäyhteyksien välityksellä. Katselmusten osalta pidetään kiireelliset katselmukset kuten käyttöönotot. Kiireettömät katselmukset siirretään pidettäväksi toukokuun jälkeen.
Katselmusten ja muiden pakollisten asiakastapaamisten suhteen noudatamme THL:n ohjeistusta käsihygieniasta ja lähikontaktien välttämisestä. Emme kättele ja pysymme 1 m etäisyydellä toisistamme. Näin toimien pystymme toivottavasti pitämään kunnan palvelut toiminnassa ja välttämään poissaoloihin liittyvät katkokset palveluissamme.

Pälkäneen kunta haluaa tarjota ihmisläheisen, turvallisen ja viihtyisän paikan asua ja rakentaa. Pälkäneen kunta kannustaa asukkaita ja rakentajia rakentamaan ja kehittämään ympäristöään yhtä luontevasti ja ympäristöä kunnioittavasti kuin alueella on jo vuosisatojen ajan tehty.

Rakentaminen Pälkäneellä