22.05.2024

Lakeland Villages julkaisee uuden matkailureitin

Lakeland Villages matkailualue luo tunnettavuutta matkailureitin avulla. Kangasalan, Kuhmoisten ja Pälkäneen kuntien yhtenäinen matkailualue tuo lisätehoa matkailuun.

Helmikuussa 2024 julkaistu matkailualue Lakeland Villages tuo esiin alueen luonnonläheisyyttä ja kylien ympärille rakentuvaa matkailukulttuuria. Tässä konseptissa kylät ovat mielentila, joissa nautitaan elämän pienistä iloista ja yhteisistä hetkistä. 22.5.2024 julkaistavassa reittikokonaisuudessa tuodaan matkailualuetta ja sen kohteita esille asiakaslähtöisesti. Matkailualueen tunnetuksi tekemisen alkumetreillä halutaan kertoa mistä matkailualueessa on kyse.

”Yhtenäisellä reitillä halutaan tuoda uutta matkailualuetta konkreettisesti matkailijoille ja kausiasukkaille tutuksi tulevana kesänä,” kiteyttää projektipäällikkö Mesi Lähteenkorva.

Reitti kolmella teemalla

Lakeland Villages matkailualueen reitillä halutaan tuoda alueen tarjontaa esille niin kansainvälisille kuin lähialueen matkailijoille. Eri kohderyhmiä puhuttelevilla reittiteemoilla tarjotaan heille sopivia kokonaisuuksia ja nostoja alueen kohteista.

Koko perheen tutkimusretkellä lähdetään niin luonnonhelmaan kuin satamien tunnelmaan. Sappee Resort ja Isojärven kansallispuisto ovat monipuolisia luontokohteita, kun taas Mobilian alue sekä Vehoniemen harjun kohteet tuovat kulttuuria yhteiseen päivään. Kulinaristeille kulttuurinnälkään keskittyvällä teemalla rentoudutaan kaikkien aistien äärelle. Kangasala-talo, Kuhmalahden Taidepappila, Riihigalleria sekä Kulttuurikeskus Mikkolan pihapiiri yhdistettynä tasokkaisiin ravintoloihin ja kahviloihin, sopivat hieman aikuisempaan makuun. Poikkea reitiltä -kokonaisuus nostaa esiin Pälkäneen Laitikkalan Makukylän herkut, Kuhmoisten Pihlajakosken eläväisenä kesäkohteena ja eläinystävien Raudanmaan Kangasalla.

Ensimmäinen kesä yhtenäiselle matkailualueelle

Kesä on Lakeland Villages matkailualueen sesonkiaikaa. Elokuun tuodessa kansainvälisiä asiakkaita Suomeen markkinointitoimenpiteet keskittyvät Pirkkalan lentokentän alueelle.

”Tulee kuitenkin muistaa, ettei matkailusesonki lopu kesäkuukausien jälkeen. Paljon on koettavaa hienoissa kohteissa ja tapahtumissa elo-syyskuussakin.” huomauttaa Lähteenkorva.

Lisätiedot:

Mesi Lähteenkorva, projektipäällikkö, Business Kangasala Oy, p. 0417321757, mesi.lahteenkorva@businesskangasala.fi

Tutustu aiheeseen:

Visit Pälkäneen sivuilla
Visit Kangasalan sivuilla
Kuhmoisten kunnan sivuilla