Kansalaisopisto

Kansalaisopisto on erinomainen ympäristö toteuttaa elinikäisen oppimisen periaatetta. Voit kokea oppimisen iloa, tekemisen ja onnistumisen riemua ja yhdessäolon virkistävää vaikutusta. Kuten opistot ympäri Suomea niin myös meidän opistomme on luovuuden lähde ja vapaa-ajan virkistäjä.

Pälkäneen kansalaisopistopalvelut järjestää Valkeakoski-opisto. Aikuisopiskelijoille on tarjolla kymmeniä erilaisia kursseja ja lasten- ja nuorten taiteen perusopetusta tanssin harrastajille. Opisto on kaikille avoin, tervetuloa!

Yhteystiedot:
Ilmoittautumis- ja asiakaspalvelunumero 03 5691 7100
sähköposti valkeakoski.opisto[at]valkeakoski.fi

Palvelupiste sijaitsee Pälkäneellä kirjasto Arkissa.


Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä!

Kansalaisopiston kursseihin voi tutustua ja ilmoittautua opiston verkkopalvelussa. Kursseille voi ilmoittautua ympäri vuoden ja tarjontaa päivitetään jatkuvasti. Voit ilmoittautua myös puhelimitse p. 03 5691 7100. Muistathan antaa ilmoittautuessasi kaikki tietosi, myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Kunta tukee yli 65-vuotiaiden harrastamista

Pälkäneen kunta tukee harrastamista testamenttivaroin. Kaikki pälkäneläiset jotka ovat täyttäneet tai täyttävät 65 vuotta vuoden 2023 aikana, saavat Pälkäneellä toimivat Valkeakoski-opiston liikuntakurssit ja yhteislaulut maksutta sekä 50% alennuksen kaikista Pälkäneellä tapahtuvista muista kursseista. Muistathan, että ilmaisen kurssin etu edellyttää säännöllistä osallistumista kurssille.

Palaute ja kurssitoive

Haluatko tehdä kurssiehdotuksen? Tee ehdotus tämän linkin kautta. Voit samalla esittää meille kysymyksiä tai antaa palautetta. Jos haluat kysymykseesi vastauksen, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi.