Kirjasto

Pälkäneellä on pääkirjasto Arkki Onkkaalassa, lähikirjasto
Luopioisten kirkonkylässä sekä lainausasemat Aitoossa,
Laitikkalassa ja Sappeessa.

Luopioisten kirjastossa on mahdollista käydä myös omatoimisesti! Sisään pääsee kirjautumaan aamuisin klo 7 alkaen kirjastokortilla ja sen tunnusluvulla. Iltaisin omatoimikirjasto on avoinna: su, ma, ti, ke, to ja pe klo 21:een asti ja la klo 17:ään asti.

HUOM! Padasjoen kirjastoauton liikennöinti on päättynyt. Asiasta on päättänyt Padasjoen sivistyslautakunta.

Kirjat kotiin -palvelu toimii Pälkäneen kirjastossa. Jos et sairauden tai vastaavan esteen vuoksi pääse itse käymään kirjastossa, ota yhteyttä kirjastoon, puh. 040 356 3661.

Kirjastokino-palvelu - kaikki PIKI-kirjastot ovat mukana 12 kk:n kokeilussa. Palvelussa on katsottavissa elokuvia ja muita videosisältöjä. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortilla ja sen tunnusluvulla. Kirjautuminen osoitteessa www.kirjastokino.fi.

HUOM! Google-hakusivulla tehty Pälkäneen kirjasto -haku saattaa antaa vääriä kirjaston aukioloaikatietoja. Kirjasto ei aina saa Google-sivun virheellisiä tietoja korjatuksikaan.

Valkeakoski-opiston palvelupiste Arkissa on avoinna 17.9. ja 24.9.2019 klo 13.30 - 18. Näiden jälkeen seuraava opiston palvelupisteen aukioloaika Arkissa on 28.1.2020 klo 13.30 - 18.

Viereisestä PIKI-verkkokirjaston kuvakkeesta pääset PIKI-verkkokirjaston sivulle.

Pälkäneen kirjasto kuuluu Pirkanmaan kirjastojen PIKI-yhteisjärjestelmään.

Linkki PIKI-kirjastojen tietosuojaselosteeseen tästä.

Useiden kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistoja voi hakea osoitteessa
https://www.finna.fi/