Kirjasto

Pälkäneellä on pääkirjasto Arkki Onkkaalassa, lähikirjasto Luopioisten kirkonkylässä sekä lainausasemat Aitoossa,
Laitikkalassa ja Sappeessa. Kirjaston toimipaikat avautuivat koronasulun jälkeen 1.6. Luopioisten omatoimiaika on avautumassa jälleen maanantaista 6.7. alkaen.
Katso tarkemmin Kirjastot ja aukioloajat -sivulta.

Pälkäneen pääkirjastossa toimii Nepsy-lainaamo. Kirjastosta voi lainata perheen arkea helpottavia välineitä kuten aktiivityynyjä, tiimalaseja ja Time timer -kelloja.
Kirjat kotiin -palvelu toimii Pälkäneen kirjastossa. Jos et sairauden tai vastaavan esteen vuoksi pääse itse käymään kirjastossa, ota yhteyttä kirjastoon, puh. 040 356 3661. Kirjat kotiin -palvelu voi alkaa toimia taas kesäkuussa "oven taakse" -periaatteella fyysisiä kontakteja välttäen.
Valkeakoski-opiston palvelupiste Arkissa: palveluajat syksyllä 2020 tiistait 8.9. ja 29.9. klo 13.30 - 18.

HUOM! Google-hakusivulla tehty Pälkäneen kirjasto -haku saattaa antaa vääriä kirjaston aukioloaikatietoja. Kirjasto ei aina saa Google-sivun virheellisiä tietoja korjatuksikaan.

Viereisestä PIKI-verkkokirjaston kuvakkeesta ja tästä pääset PIKI-kirjastojen yhteisille verkkosivuille. Sieltä löytyvät mm. aineistotiedot ja pääset kirjautumaan omiin lainatietoihisi ja tekemään varauksia.
PIKI-kirjastojen yhteisille verkkosivuille pääset tästä.

Pälkäneen kirjasto kuuluu Pirkanmaan kirjastojen PIKI-yhteisjärjestelmään. Linkki PIKI-kirjastojen tietosuojaselosteeseen tästä.

Useiden kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistoja voi hakea Finna.fi-sivustolta. Pääset sivustolle tästä.

Viereisestä Facebook-kuvakkeesta ja tästä pääset Pälkäneen kirjaston Facebook-sivulle.Pälkäneen kirjaston Facebook