Kirjasto

Pälkäneellä on pääkirjasto Arkki Onkkaalassa, lähikirjasto Luopioisten kirkonkylässä sekä lainausasemat Aitoossa,
Laitikkalassa ja Sappeessa.
Korona-tilanteesta kerromme Poikkeusajan palvelut -sivulla. Kirjasto on avoinna lainaukselle rajoituksin ja omatoimikirjastot ovat suljettuina.

Pälkäneen pääkirjastossa toimii Nepsy-lainaamo. Kirjastosta voi lainata perheen arkea helpottavia välineitä kuten aktiivityynyjä, tiimalaseja ja Time timer -kelloja. Lainattaviksi on tulossa myös Luja-Lukon lentopallopelien kausikortteja. Seura pelaa ykkössarjassa alkavalla kaudella ja lainaamme kirjastossa 4 kappaletta kausikorttia viikon VIP-laina-ajaksi. Kortit tulee saamaan lainaksi 5.10. alkaen. Ne käyvät Luja-Lukon kotipeleissä, jotka alkavat 11.10. Pelien päivämäärät löytyvät kirjaston aineistosivulta klikkaamalla tästä Pelipäivät-linkistä.

Kirjat kotiin -palvelu toimii Pälkäneen kirjastossa. Jos et sairauden tai vastaavan esteen vuoksi pääse itse käymään kirjastossa, ota yhteyttä kirjastoon, puh. 040 356 3661.
Valkeakoski-opiston palvelupiste Arkissa - seuraava palveluaika ilmoitetaan myöhemmin.

HUOM! Google-hakusivulla tehty Pälkäneen kirjasto -haku saattaa antaa vääriä kirjaston aukioloaikatietoja. Kirjasto ei aina saa Google-sivun virheellisiä tietoja korjatuksikaan.

Viereisestä PIKI-verkkokirjaston kuvakkeesta ja tästä pääset PIKI-kirjastojen yhteisille verkkosivuille. Sieltä löytyvät mm. aineistotiedot ja pääset kirjautumaan omiin lainatietoihisi ja tekemään varauksia.
PIKI-verkkokirjaston linkki

Pälkäneen kirjasto kuuluu Pirkanmaan kirjastojen PIKI-yhteisjärjestelmään. Linkki PIKI-kirjastojen tietosuojaselosteeseen tästä.

Useiden kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistoja voi hakea Finna.fi-sivustolta. Pääset sivustolle tästä.

Viereisestä Facebook-kuvakkeesta ja tästä pääset Pälkäneen kirjaston Facebook-sivulle.Facebook linkki