Pälkäneen kehityssäätiö

Pälkäneen logo

Pälkäneen Kehityssäätiö on Vilho Matias Heikkilän testamenttivaroilla perustettu säätiö. Säätiön tarkoituksena on edistää pälkäneläisten hyvinvointia tukemalla kunnassa asuvaa vanhenevaa väestönosaa ja avustaa nuoria pälkäneläisiä hedelmä- ja perunaviljelijöitä ja kannustaa muutoinkin yrittäjyyteen ja tukea Pälkäneeltä kotoisin olevien lahjakkaiden mutta vähävaraisten korkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan kehittämällä kotona asuvien vanhusten terveydentilan seurantaa ja parantamalla vakavasti sairaiden vanhusten asuinoloja.

Nuorten viljelijöiden tukeminen tapahtuu antamalla taloudellista tukea viljelijöiden kouluttautumiseen ja viljelyn kehittämiseen.

Säätiö voi tukea paikallista yrittäjyyttä myöntämällä korottomia lainoja ja tukemalla taloudellisesti uusia yrityshankkeita, mikäli tällainen rahoitettava tai tuettava uusi yritys on hyvällä liikeidealla sijoittanut tai sitoutuu sijoittamaan päätoimintansa Pälkäneen kunnan alueelle ja yrityksen kotipaikka on Pälkäneen kunta tai yritys sitoutuu muuttamaan sinne ja pitämään sitä kotipaikkanaan.

Säätiön asiamiehenä toimii Pälkäneen kunnan sivistysjohtaja Tiina Kivinen

tiina.kivinen@palkane.fi
040 5380031

PÄLKÄNEEN KEHITYSSÄÄTIÖ / AVUSTUSHAKEMUS