Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow Luopioisissa!

Pälkäneellä tapahtuu
12.08.2021 09:00 12:00

Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitusta tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow starttaa Luopioisten torilta maailman nuorisopäivänä 12.8. Tilaisuudessa osallistut myös e-jopon arvontaan!

Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitusta tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow starttaa Luopioisten torilta maailman nuorisopäivänä 12.8.!

Kiertueella tehdään tunnetuksi Euroopan unionin nuorille, yhteisöille ja yrityksille tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiertuetta järjestävät EU:n maaseuturahastosta paikallisille yrityksille ja yhdistyksille tukea myöntävät Leader-ryhmät, mutta mukana on asiantuntijoita myös muista EU-ohjelmista. Nyt on oikein hyvä tilaisuus tulla kysymään lisää rahoitusmahdollisuuksista.

Tärkeässä roolissa koko kiertueella ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Luopioisissakin mukana paikallisia hanketoteuttajia sekä maakunnallisia toimijoita, jotka ovat hyödyntäneet mm. ESR, EMKR, Erasmus + ja Life-rahoitusta. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea EU-rahoitus Pälkäneellä ja naapurikunnissa mahdollistaa ja inspiroitumaan muiden esimerkeistä. Tilaisuuden juontaa Heikki Rönni.

Tilaisuudessa voit myös testata tietosi EU-tietovisassa ja näin osallistua sähköpyörän arvontaan. Kaikkien kiertuetapahtumissa visaan osallistuneiden kesken arvotaan e-jopo (arvo 1027 €). Voit myös jakaa ajatuksesi siitä, mihin EU-rahoitusta tulisi alueella suunnata. Onko mielestäsi tärkeintä yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, nuorten mahdollisuudet tai ehkä ympäristö- ja ilmastotoimet? Entä alueen viihtyisyys tai tasa-arvo? Tule keskustelemaan!

Lisätietoja tapahtumasta antavat:
Anna Kulmakorpi, Leader Pirkan helmi: 0400 226 676 / anna.kulmakorpi@pirkanhelmi.fi
Mimmi Virtanen, Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -kampanjakoordinaattori: 040 514 3108 /mimmi.virtanen@pirkanhelmi.fi

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Leader Pirkan Helmi
Kiertuetta järjestävät seitsemän Leader-ryhmää ja kaksi näiden hallinnoimaa Europe Direct -pistettä.

TAPAHTUMALAJI:
Muut tapahtumat

Tapahtuman osoite:
Museotie 1
36760 Pälkäne

https://www.pirkanhelmi.fi/euroadshow/

MeNyt tapahtumat: