Kodin joulu Pälkäneellä

01.12.2021 31.12.2021

Mikä on kotisi tunnelmallisin paikka jouluna? Entä rakkain joulukoristeesi? Osallistu kaikille avoimeen Kodin joulu Pälkäneellä –valokuvakilpailuun kuvaamalla kohde, jossa sykkii sydämesi joulu.
Kilpailuun voi osallistua sosiaalisen median tilin kautta tägaamällä Instagramissa tai Facebookissa
#parastapälkäneellä #ilovepälkäne #pälkäne #visitpälkäne #maalleasumaan
Kilpailu on käynnissä 1.12.–31.12.2021. Tunnelmallisin kuva palkitaan!
OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailu on avoin kaikille. Kuvien pitää olla osallistujan itse ottamia ja hänellä on oltava kuviin kaikki oikeudet. Mikäli kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä pitää kuvaajalla olla heidän suostumuksensa kuvien julkaisemiseen.

KILPAILUAIKA
Kilpailu on käynnissä 1.12.–31.12.2021.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Pälkäneen kunnan elinvoimapalvelut arvioi kilpailuun osallistuneet kuvat ja valitsee niistä voittajan. Voittajalle ilmoitetaan joko Facebookin tai Instagramin välityksellä sen mukaan, mihin mediaan hän on oman kilpailukuvansa lähettänyt. Palkinnoista ilmoitetaan tammikuun aikana.
Voitokas kuva palkitaan voittajan oman valinnan mukaan joko Sappeen päivälippusetelillä tai Rönnvikin viinitilan Bistron ja Talliputiikin lahjakortilla. Lisäksi jaamme kunniamaininnan saaneille Pälkäne-tuotteita.

MUUT EHDOT
Pälkäneen kunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Kilpailu ei ole Facebookin tai muiden medioiden sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima.

Kilpailun kuvissa ei saa esittää loukkaavaa, rikollista, hyvien tapojen vastaista tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa materiaalia.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Pälkäneen kunta

TAPAHTUMALAJI:
Muut tapahtumat

Tapahtuman osoite:
Pälkäne

http://palkane.fi

MeNyt tapahtumat: