Pa­nos­ta yrityksen e­­ner­­gi­­a­­te­­hok­­kuu­­teen ja vähennä päästöjä

Pälkäneellä tapahtuu
22.03.2023 08:30 09:45

Webinaarissa kuulemme, millaisia energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä yritykset voivat tehdä ja millaista rahallista tukea investointeihin ja energiakatselmuksiin on saatavilla.

Webinaarissa kuulemme, millaisia energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä yritykset voivat tehdä ja millaista rahallista tukea investointeihin ja energiakatselmuksiin voi saada.

Kuulemme Valkeakoskella sijaitsevan Hotelli Waltikan ja Hamkin välisestä yhteistyöstä, jossa opiskelijat pääsivät tekemään yritykselle energiakatselmuksen ja kehityssuunnitelman energiatehokkuuden parantamiseksi. Mielenkiintoista kuulla, mitä selvisi ja millaisia toimenpiteitä opiskelijat ehdottivat.

Saamme myös tietoa Business Finlandin energiatuesta, jonka tarkoituksena on edistää uusien ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä ja energiajärjestelmän muuttamista vähähiiliseksi. Yrityksen puheenvuorossa saamme kuulla, millaisia toimenpiteitä yrityksessä on tehty energiatehokkuuden parantamiseksi ja mitä hyötyä niistä on ollut.

Ilmoittaudu tapahtumaan: https://bit.ly/ilmoittauduenergiawebinaariin .

Tapahtuma on osa ympäristöministeriön rahoittamaa ilmastohanketta, jossa ovat Pälkäneen lisäksi mukana Akaa, Punkalaidun, Sastamala, Urjala ja Valkeakoski.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Ilmastoverkosto / Pälkäneen kunta

TAPAHTUMALAJI:
Muut tapahtumat