MAALAISPOIKA OON - MUSIKAALI Sappeen kesäteatterissa

Pälkäneellä tapahtuu
05.07.2023 18:00

TAITEILIJA MIKKO ALATALON VÄRIKÄS, TUOTTOISA JA ENERGINEN ELÄMÄ VIHDOIN NÄYTTÄMÖLLÄ!

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys MAALAISPOIKA OON vie meidät näyttävälle matkalle Kiiminkijoen varrelta kohti kaupunkia, kertoen taiteilijan tarinaa sinisten silmälasien takana.

Elämäkerrallinen musikaali tarjoaa katsojalle unohtumattomia kappaleita Alatalon laajasta musiikillisesta repertuaarista, lämpöistä huumoria, hauskoja kommelluksia sekä koskettavaa ikävöintiä toisen ihmisen luo.

Satoja tunnettuja kappaleita, yli 40 albumia, toimittajana työskentelyä, lastenmusiikkia, kansan edustamista, hiihdonopetusta ja neljä Syksyn Sävel-kilpailun voittoa. MAALAISPOIKA OON on musiikillinen kunnianosoitus koko kansan tunteman Mikko Alatalon monipuoliselle ja legendaariselle uralle.

”Mikko Alatalon tunnen henkilökohtaisesti jo 80-luvun alkupuolelta Ajolähtö- elokuvan ajoilta. Nyt kun olen tutustunut Mikon elämään käsikirjoituksen tiimoilta, se on yllättänyt ja avartanut omaa maailmaani. Kuinka rikas ja monipuolinen taiteilija
Mikko on. Ja aikamoinen elämä, niin ilossa kuin surussakin. Musikaali tulee olemaan värikäs, niin kuin on hänen elämänsäkin. ”


- Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen
MAALAISPOIKA OON ENSI-ILTA 6.7.2023
LAVALLA MM.

Aleksi Aromaa
Mira Luoti
Valtteri Aaltonen
Olga Lepistö
Harri Penttilä
Mikko Huoviala
Heidi Kirves / Anna Pukkila

Kapellimestari: Ali Ahmaniemi

Livebändi
Kitara: Jyrki Telilä
Koskettimet: Tero Kaario
Basso: Teemu Broman
Rummut: Hannes Pirilä

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Suomen Kesäteatteri

TAPAHTUMALAJI:
Kulttuuri, Muut tapahtumat

Kaikki sarjan tapahtumat:

MeNyt tapahtumat: