Kukkia-marssi KuMa23

03.09.2023 11:00 12:00

24 tunnin jalkamarssi kauniin Kukkiajärven ympäri. Kukkia-marssin tapahtumakeskus sekä lähtö- ja maalialue sijaitsee Luopioisissa Vohlisaaressa.

Partioiden tulee ilmoittautua Vohlisaaren tapahtumakeskuksessa lauantaina 2.9. klo 11 mennessä. Klo 11 tapahtuma alkaa tervetulopuheenvuoroilla ja partioille annettavilla ohjeilla marssin kulusta. Partiot lähetetään matkaan klo 12.

Partiot etenevät omaan tahtiinsa reitillä, jonka varrella on vesipisteitä sekä runsaammin varustettuja kyläyhdistysten taukopaikkoja joista voi ostaa lisäevästä omakustanteisesti. Varaathan siis myös käteistä mukaan mikäli haluat täydentää eväitä matkan varrella!

Puolivälissä reittiä on tapahtumaorgansaation ylläpitämä tukikohta Kuohijoen kylätalo Veparilla, jonne partioiden tulee saapua viimeistään klo 22 mennessä. Veparilla on tarjolla lämmin ruoka sekä yöpymismahdollisuus.

Marssin suorittamisen jälkeen Vohlisaaressa jaetaan marssitodistukset ja tarjolla on lämmin ruoka.

Huomioithan, että tapahtuman aikana tulee noudattaa normaaleita liikennesääntöjä ja partion tulee kulkea jonossa tien reunassa. Avotulen tekeminen ja alkoholin nauttiminen tapahtuman aikana on kielletty. Marssi suoritetaan partiokokoonpanossa turvallisuussyistä.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Luopioisten reserviläiset ry ja Luopioisten reserviupseerikerho ry

TAPAHTUMALAJI:
Liikunta ja urheilu

Tapahtuman osoite:
Vohlisaari, Luopioinen
36760 Pälkäne

http://www.kukkiamarssi.fi

MeNyt tapahtumat: