Syötävä metsäpuutarha -kurssi

Pälkäneellä tapahtuu
08.07.2023 10:00 09.07.202317:00

Tervetuloa mukaan oppimaan, miten tehdä syötävästä metsäpuutarhasta helppohoitoinen ja yltäkylläinen ja mitkä kasvit sopivat erityisesti Suomen olosuhteisiin. Kurssin ohjaajana toimii metsäpuutarha- ja permakulttuurisuunnittelija Anton Nordqvist.

Syötävä metsäpuutarha -kurssi järjestetään Beyond Buckthornsin kotitilalla Laitikkalassa la-su 8.-9.7.2023. Kurssin ohjaajana toimii metsäpuutarha- ja permakulttuurisuunnittelija Anton Nordqvist. Kurssin järjestää Vihreä Pourusmäki ry.

Kurssilla opit miten tehdä syötävästä metsäpuutarhasta helppohoitoinen ja yltäkylläinen ja mitkä kasvit sopivat erityisesti Suomen olosuhteisiin.

Kurssilla perehdymme syötävän metsäpuutarhan suunnitteluun ja perustamiseen paikallisia olosuhteita havainnoiden. Opimme kuinka voimme rakentaa ekosysteemiä tukevan puutarhan, joka tarjoaa ravintoa niin ihmisille kuin muillekin eliöyhteisön jäsenille.

Opimme myös, mitä mahdollisuuksia monivuotiset ravintokasvit tarjoavat ja mitä monivuotisia vihanneksia on mahdollista kasvattaa monimuotoisessa metsäpuutarhassa permakulttuurityyliin.

Kurssin hinta on 170 €, sis. opetuksen materiaaleinen, lounaat ja kahvit ja tarvittaessa telttapaikan.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ:
Vihreä Pourusmäki ry / Beyond Buckthorns

TAPAHTUMALAJI:
Muut tapahtumat

MeNyt tapahtumat: