Etsivä nuorisotyö

Askartelun tuotoksiaEtsivä nuorisotyö tarjoaa tukea alle 29-vuotiaille nuorille. Etsivässä työssä etsitään yhdessä nuoren kanssa ratkaisuja arjessa onnistumiseen sekä autetaan nuorta saavuttamaan tarvitsemat palvelut. Etsivä työ tarjoaa nuorelle varhaista tukea ja kulkee rinnalla niin pitkään kuin tarvitsee.

Toimintaan osallistuminen on nuorelle vapaaehtoista ja nuori itse määrittelee minkälaista apua ja tukea itselleen toivoo. Näin saadaan rakennettua nuorelle omannäköinen polku. Etsivän nuorisotyön toimintaperiaatteisiin kuuluu aito kohtaaminen, vaitiolovelvollisuus, tavoitteellisuus ja läpinäkyvyys.

Nuori voi ottaa yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään puhelimitse, sähköpostitse tai Snapchatin, WhatsAppin, Discordin tai Facebookin kautta. Etsivään työntekijään voivat olla yhteydessä myös läheinen tai kaveri, jolla on huoli nuoresta. Myös viranomaiset voivat ilmoittaa huolensa nuoresta etsivälle nuorisotyöntekijälle.

Etsivä nuorisotyöntekijä toimii tiiviissä yhteistyössä starttipajan kanssa ja osallistuu myös Aikalisä-toiminnan puitteissa kutsuntoihin.

Etsivä nuorisotyöntekijä
Laura Hemmilä (Marika Tannin sijainen 31.5.2024 asti)
p. 050 465 9301
etunimi.sukunimi@palkane.fi

Discord: MarikaEtsiväPälkäne#4949

Facebook: Etsivä Nuorisotyö Pälkäne

Snapchat: marikadetective

Etsivään nuorisotyöntekijään saa yhteyden myös valtakunnallisen https://yhteysetsivaan.fi/–palvelun kautta.