Taiteen perusopetus

 

Taiteen perusopetus on lapsille ja nuorille tarkoitettua eri taiteenalojen opetusta. Kullakin taiteenalalla on valtakunnallisiin opetussuunnitelman perusteisiin pohjautuva opetussuunnitelmansa, josta selviävät opetuksen tavoitteet, sisällöt sekä arviointimenetelmät.

Taiteen perusopetus on säännöllistä ja tavoitteellista, pitkäjänteistä toimintaa, joka etenee vuodesta toiseen. Taiteen perusopetuksessa lapsi ja nuori voi kehittää itsensä ilmaisemista ja löytää elämäänsä rikastuttavan elinikäisen harrastuksen tai tien ammattiuralle.

Pälkäneellä järjestetään taiteen perusopetusta tanssin, kuvataiteen ja käsityön, musiikin sekä teatteritaiteen aloilla. Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan lähemmin kouluissa tarjottavaan opetukseen.

Uusien oppilaiden haku on keväisin toukokuussa. Tarkemmat tiedot ajankohdasta ja ilmoittautumisohjeet saat koulujen sivuilta.

baletti tanssija

Balettikoulu

 

 

 

 

 

Teatteriopisto ryhmä

Teatteriopisto

 

 

 

kuvataide- ja käsityökoulu Emil logo

Kuvataide- ja käsityökoulu Emil

 

 

 

Musiikkiopiston logoMusiikkiopisto

 

Musiikkiopiston soitinpajat keväällä 2021

Mikä on soitinpaja?

Soitinpajassa oppilas pääsee yksilöohjauksessa kokeilemaan soitonopetusta soitonopettajan johdolla, yksi oppilas kerrallaan. Pajassa käytetään musiikkiopiston soittimia ja ne puhdistetaan joka käytön jälkeen. Valittavissa on 14 eri soitinta!

Yksi opetuskerta on 20 minuuttia ja ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen. Seuraavilta kerroilta maksu on 20 euroa/kerta. Esim. 3 opetuskertaa = 40 €. Mikäli oppilas ei saavu hänelle varattuun ilmaiskertaan, myös siltä kerralta peritään 20 euron maksu.

Pajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisen jälkeen opettaja ottaa yhteyttä ajankohdan ja opetuspaikan sopimista varten.

Tervetuloa kokeilemaan!

Ilmoittautumiset 29.3. - 11.4.2021 tässä osoitteessa.

 

 

Lisätietoa voit saada TPO Taiteen Perus Opetuksen nettisivulta, ja lisätietoa täältä