Nuorten tilat

Disco NuokkarillaOnkkaalan nuakkari sijaitsee kunnanviraston vieressä (Keskustie 1). Sisään tullaan K-kaupan puoleiselta sivulta. Nuakkari on nuorten oma tila, johon voi tulla hengailemaan ja olemaan, pelailemaan tai juttelemaan.

Toimintoja suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa.  Tilassa toimii myös starttipaja ja muuta nuorten toimintaa. Tila on päihteetön, kengätön ja syrjinnästä vapaa alue.

Luopioisten nuorisotila toimii Yhdistysnurkassa (Keskitie 5 a).  Siellä voi pelata biljardia, liitokiekkoa ja pingistä, tai muuten vain hengailla. Nurkan nuorisotila toimintaan voivat osallistua 5. luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret.

Nuorisotilan tavoitteena on tarjota nuorille oma, puolueeton kohtauspaikka sekä tukea nuorten vapaa-ajan toimintaa. Tila on päihteetön, kengätön ja syrjinnästä vapaa alue.

Yhteiskoulun kellarissa toimii bändihuone, jossa on joitakin yhteisiä soittimia, joita sitten täydennetään bändin omilla varusteilla. Harjoitusvuoroa voi kysellä musiikinopettajalta tai nuorisotyön koordinaattorilta.

Pälkäneen nuorisotilat ovat avoinna tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 17–20 sekä perjantaisin klo 18–22.
5.–6.luokkalaisten kerho on tiistaisin klo 13.15–15.45.

Luopioisten nuorisotilat ovat avoinna perjantaisin klo 18-21.

Tiloilla otetaan huomioon ajankohtaiset rajoitukset, huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä, maskien käyttöä suositellaan.