Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointipalvelu Daisy

DaisyFamilyssä  uuden varhaiskasvatussuunnitelman (VaSu) täyttäminen, lisääminen ja lukeminen edistävät yhteistyötä varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Huoltajien ajallaan tekemät hoitoaikavaraukset, yllättävät tai ennakkoon tiedetyt poissaolot antavat Daisy-järjestelmälle perustan automaattisille suunnitelmille ja läsnäolotietojen näkymisen henkilökunnalle.

 DaisyFamily sisältää

 • lasten hoitoaikojen ja poissaolojen ilmoittamisen
 • päivittäisen yhteydenpidon
 • viestit, ilmoitustaulun ja lupakyselyt
 • lasta koskevat tiedot, kuten perhetiedot, allergiat ja varahakijat

DaisyFamily -sovellus korvaa aikaisemman DaisyNet -sovelluksen.  DaisyFamily -palveluun pääset kirjautumaan tästä
DaisyFamily -palvelun kirjautumisohjeet löydät täältä

DaisyFamilystä voi seurata varattuja ja käytettyjä tunteja. Käyttämättä jääneet tunnit eivät siirry myöhemmin käytettäväksi. Jos varattu hoitoaika ylittyy, lasketaan hoitoaika toteutuneen hoitoajan mukaan.

Kun lapsen perustietolomakkeelle on lisätty sähköpostiosoitteet ja sallittu sähköpostimuistutukset, saatte ilmoituksen, kun teille tulee uusi viesti DaisyNettiin tai sähköisen asioinnin tapahtuma eDaisyyn. Voitte sallia tietojen näkymisen toiselle huoltajalle, jolloin myös hän pääsee tarvittaessa muuttamaan ja lukemaan tietoja.

Huoltajat huolehtivat siitä, että sähköpostiosoitteet ovat toimivia, puhelinnumerot on ajantasalla  ja varahakijoiden tiedot ovat oikein tallennettuina.

Varhaiskasvatuksen yksiköistä/aluepäälliköiltä saa maksutta 1-2 varhaiskasvatuksen leimausavainta (tägiä), jolla lapsi kirjataan sisään ja ulos. Tägi tulee olla mukana lasta tuotaessa ja haettaessa. Tägi sisältää ainoastaan varhaiskasvatuksen laitteilla luettavan numerosarjan, ei henkilötietoja.

Hoitosuhteen päättyessä tägit palautetaan varhaiskasvatuspaikkaan. 

eDaisy-palvelu

eDaisy -palveluun pääset kirjautumaan tästä

Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Varhaiskasvatukseen liittyvien hakemusten käsittelyjen yhteydessä tehtävät sijoitus- ja maksupäätökset  ilmestyvät huoltajille näkyviin käsittelijän asettamana tiedoksiantopäivänä. Samalla heille lähetetään sähköpostitiedote uudesta varhaiskasvatuksen päätöksestä. 

eDaisy-palvelusta löytyvät

 • varhaiskasvatushakemus
 • esiopetusilmoitus
 • tulotietoilmoitukset
 • irtisanomis- ja muutosilmoitukset (osoitteenmuutos, tuntirajavalinnan muutos, toive hoitopaikan vaihdosta).
 • sijoitus- ja maksupäätökset
 • hoitopaikan hyväksyminen

  Tietosuojaseloste