Vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen

Verkossa on paljon erilaisia palveluita, joista löytyy sekä tietoa että testejä terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme koonneet myös näille kunnan sivuille vinkkejä ja linkkejä hyvinvoinnin perusasioista. Toivottavasti niistä on sinulle hyötyä, sillä terveyden edistäminen ja hyvinvointi on meistä itsestämme kiinni ja meidän jokaisen omalla vastuulla. Kun muistat syödä säännöllisesti ja monipuolisesti, nukkua ja liikkua riittävästi on jo moni perusasia kunnossa.

Omahoitopolut on kansalaisille suunnattu verkkopalvelu, josta löytyy luotettavaa tietoa ja testejä terveydestä ja hyvinvoinnista. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on tuottanut palvelun tietosisällön yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Omahoitopolut-sivustoa ei enään ylläpidetä. Sivuston sisällöt siirtyvät osaksi ODA-palveluita

Pieni Päätös Päivässä kannustaa tekemään asioita, jotka saavat juuri sinut voimaan hieman paremmin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla on laajasti tietoa terveyden ja hyvinvoinnin eri aihepiireistä, tilastoja ja ajankohtaisia uutisia.

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka koostuu eri aihepiirejä käsittelevistä virtuaalitaloista.