Uimarannat ja talviuintipaikat

Pakanranta

Uimapaikat

Pakanranta                                       
Uimarannantie 14
36600 Pälkäne
- EU-ranta
- leikkipaikka
- laituri
- liukumäki
- Beachvolley-kenttä

Luopioisten kirkonkylän uimaranta
Rajalantie 26
36760 Luopioinen
- EU-ranta
- laituri, hyppytorni 1,5/2 m
- Beachvolley-kenttä
- leikkipaikka

Aitoon kankahuven uimaranta
Kankahuventie 74
36720 Aitoo
- laituri
- Beachvolley-kenttä
- grillikatos

Kunnan tekniset palvelut vastaa uimarantojen ylläpidosta ja rakenteista. Lisäksi eri kylillä on uimapaikkoja, joiden ylläpidosta vastaavat kyläyhdistykset.

 

Talviuintipaikat

Luopioisissa Vohlisaaren rantasaunan avantouinti maanantaisin ja torstaisin klo 16-20. Kausi alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuussa. Avantouinnin aloitusajankohta ilmoitetaan syyskuussa paikallislehdessä ja liikuntapalvelujen Facebook-sivulla

Saunamaksu on 2,90 €/krt, joka laskutetaan käyntikertojen perusteella syys- ja kevätkauden päätteeksi. Avantouinnin ilmoittautuminen tehdään listaan rantasaunalla (Vohlisaarentie 26).

Aitoon Kankahuven rantasasaunan avantouinti tiistaisin klo 18-21. Kankahovin sauna ja suihkutila toimii avantosaunassa unisex-periaattella eli pukuhuoneet löytyvät naisille ja miehille. Saunamaksu on 2,90 euroa kerralta, joka laskutetaan syys- ja kevätkauden päätteeksi. Avantouinnin ilmoittautuminen tehdään listaan rantasaunalla os. Kankahuventie 79. 

Onkkaalassa Kostianvirran avantouinti maanantaisin ja torstaisin klo 16.00-21.00. Kausi alkaa lokakuun puolessa välissä ja päättyy huhtikuussa. Kauden tarkempi alkamisaika ilmoitetaan Pälkäneen Talviuimarit ry:n Facebook-sivulla. Kausimaksu 50 euroa. Toimintaan pääsee mukaan tulemalla paikan päälle rantasaunalle, jonka osoite on Kostiantie 13.