Liikuntapaikat

TIEDOTE 5.1.2021

SISÄLIIKUNTATILAT SULJETAAN TOISTAISEKSI

Pirkanmaan alueellinen pandeamiaohjausryhmä on linjannut 5.1.2021. uusia suosituksia kunnille, jotka koskevat sisäliikuntapaikkoja.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on 5.1.2021 jatkanut rajoituksia, jotka koskevat sisäliikuntapaikkoja. Poikkeuksena kuitenkin, että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voidaan käynnistää myös sisätiloissa 10.1. alkaen korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä. Aikuisten harrastustoiminta on edelleen tauolla.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Sulkeminen koskee seuraavia kunnan liikuntatiloja:

- Kostia Areenan liikunta- ja kuntosalitilat
- Luopioisten liikuntahallin liikunta- ja kuntosalitilat
- Yhteiskoulun liikuntasali
- Kostian Koulun liikuntasali
- Aitoon koulun liikuntasali
- Harjutuulen liikuntasali
- Salmentaan liikuntatila
- Vohlisaaren rantasaunan avantouinti

-----------------------------------------------------------------

Pälkäneeltä löytyy varsin monipuolinen valikoima sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja. Kaikki sisäliikuntatilat ovat taksoiltaan edullisia ja helposti saavutettavissa. Pälkäneen ylpeydenaihe on uusi Liikuntakeskus Kostia Areena, joka on palkittu vuuoden liikuntapaikkana 2019. Liikuntakeskukseen täysimittainen salibandykenttä ja erillinen palloilulajien kenttä sekä kuntosali kahdessa kerroksessa.

Tarkemmat tiedot liikuntapaikoista ja käyttövuoroista löydät alasivuilta.

 

Liikuntapaikkasuunnitelma vuosille 2021-2024 (hyväksytty elinvoimalautakunnassa 21.10.2020)

Viikkokisat Onkkaalan urheilukentällä