Yritystontit

Pälkäneen kunnalla on vapaita teollisuustontteja kuntakeskuksen tuntumassa uudella Pälkäneveden yritysalueella, Aitoossa ja Luopioisissa. Tonteilla on myös vuokrausmahdollisuus. Tutki tontteja kartalla ja tee varaus kunnan karttapalvelussa!


Pälkäneveden yritysalue

Pälkäneveden yritysalue on Pälkäneen tuorein yritysalue.
Pälkäneen kunta myy ja vuokraa teollisuustontteja alueelta.
Alueen tonttien rajoja ei ole lukittu, joten voit varata yrityksellesi sopivan kokoisen ja muotoisen tontin. Alue sijaitsee aivan VT12 Tampere-Lahti tien varressa, joten Pälkäneveden yritysalue on sekä näkyvyydeltään ja liikenteellisesti hyvällä sijainnilla. 

Alueelle on rakennettu tie vuoden 2024 alussa. 
Tontit myydään hintaan 4 euroa / m

Kiinnostuitko? Kerro yrityksesi tarpeista hakemuslomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä! HAKULOMAKE

Kuvat voi klikata suuremmiksi.

 

 

 

 


Aitoon teollisuustontit

Lähellä Honkalaa ja maantietä Mt 322 on viisi teollisuustonttia, joiden pinta-ala vaihtelee 2700-5900 m2 välillä. Tonttien tehokkuus on 0.3 eli rakennusoikeus vaihtelee välillä 900-1770 kerrosneliömetriä.
Kankaantien varrella on teollisuustontti, joka on kooltaan noin 12.000 m2. Tontin tehokkuus on 0.5 eli rakennusoikeus 6000 kerrosneliömetriä. Tontti voidaan lohkoa tarvittaessa useammaksikin tontiksi.
Molemmat alueet ovat kunnallistekniikan piirissä. Tonttien hinta on 1 euro / m2.


Luopioisten teollisuustontit

Rankkimäen teollisuusalueella on vapaana 6 kpl teollisuustontteja, joiden pinta-ala vaihtelee välillä 3600-11000 m2 ja rakennusoikeus puolestaan välillä 1800-5500 kerrosneliömetriä. Tonttijako on ohjeellinen, tontit voidaan tarvittaessa lohkoa pienempinäkin. Alueen halki kulkee runkovesijohto, viemäriverkosto pyritään toteuttamaan tarpeen mukaan.

Kotakorventien varrella on yksi n. 4800 m2:n tontti, jonka rakennusoikeus on 0.5 eli 2400 kerrosneliömetriä. Hinta on 1 euro / m2. Alue on kunnallistekniikan piirissä. Tämä tontti on tällä hetkellä vuokrattuna.