Matkailun yhteismarkkinointi

Yhdessä enemmän

Matkailu on Pälkäneellä merkittävä elinkeino. Pälkäneen sijainti on hyvä, lähellä suuria kasvukeskuksia, silti kuitenkin selkeästi maaseudun rauhassa.

Matkailutoimijoiden vahvistamiseksi kunta kokoaa matkailutoimijoita yhteen kehittämään ja markkinoimaan toimintaansa yhdessä. Kunta tarjoaa pälkäneläisille matkailupalveluiden tuottajille maksutonta näkyvyyttä VisitPälkäne-konseptin alla.

Matkailun yhteistyöhanke

Pälkäne, Kangasala ja Kuhmoinen käynnistivät keväällä 2023 matkailun kehittämisen yhteistyöhankkeen. Tavoitteena on kasvattaa alueen elinvoimaa ja löytää uusia avauksia matkailussa ja kausiasukkaiden viihtymisessä. Hankkeen projektipäällikkö on Mesi Lähteenkorva, mesi.lahteenkorva@businesskangasala.fi 


Kangasalan, Pälkäneen ja Kuhmoisten matkailuprojektin ensimmäinen matkailutoimijoiden yhteistilaisuus Nuijantalolla (Onkkaalantie 102, Pälkäne) ma 4.9. klo 12–16.30. Tervetuloa! Tarkempi ohjelma ja aikataulu (pdf). 
Ilmoittautuminen 30.8. mennessä: https://link.webropol.com/s/matkailutoimijatkoolle

Seudun kausiasukkaille toteutettiin kysely kesällä 2023. Kysely sulkeutui 2.7.

Pälkäneen kulttuurireittihanke

Hankkeen myötä alueelle rakentui neljä kulttuurireittiä.
Lisätietoa VisitPälkäne -sivustolta.

Matkailuesite 2023

Pälkäneen kunta julkaisi matkailuesitteen toukokuussa 2023. 
Tutustu tästä.
Lisätietoja esitteestä ja ilmoituspaikoista: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Johanna Liukko, johanna.liukko@palkane.fi

 

 

Laipanmaa