Matkailun yhteismarkkinointi

Korona-viruksesta (COVID-19) johtuviin yritystoiminnan liiketoiminnan kehittämis-, uudelleenjärjestely- ja rahoitustarpeisiin liittyen Pälkäneen kunnan elinkeinopalvelut aloittaa puhelinpäivystyksen 25.3.2020 alkaen. Päivystyspuhelinajat ovat ma-to klo 9-10 ja klo 15-16. Puhelinaika on tarkoitettu ensimmäiseksi kontaktiksi ja sen aikana sovitaan tarkemmin jatkotoimenpiteistä. Päivystyspuhelin toimii numerossa 050 521 5240.

 

Yhdessä enemmän

Matkailu on Pälkäneellä merkittävä elinkeino. Pälkäneen sijainti on hyvä, lähellä suuria kasvukeskuksia, silti kuitenkin selkeästi maaseudun rauhassa.

Pälkäneen kunta panostaa vahvasti matkailuelinkeinon edistämiseen. Matkailu on yksi tärkeä kehittämiskohde kunnan elinvoimastrategiassa vuosille 2016-2020. Matkailusta vastaa elinkeinojohtaja Jaana Koivisto.

Matkailutoimijoiden vahvistamiseksi kunta kokoaa matkailutoimijoita yhteen kehittämään ja markkinoimaan toimintaansa yhdessä. Kunta tarjoaa pälkäneläisille matkailupalveluiden tuottajille maksutonta näkyvyyttä VisitPälkäne-konseptin alla.

 

Elinkeinojohtaja
Jaana Koivisto
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi