Toimivat yrittäjät

Korona-viruksesta (COVID-19) johtuviin yritystoiminnan liiketoiminnan kehittämis-, uudelleenjärjestely- ja rahoitustarpeisiin liittyen Pälkäneen kunnan elinkeinopalvelut aloittaa puhelinpäivystyksen 25.3.2020 alkaen. Päivystyspuhelinajat ovat ma-to klo 9-10 ja klo 15-16. Puhelinaika on tarkoitettu ensimmäiseksi kontaktiksi ja sen aikana sovitaan tarkemmin jatkotoimenpiteistä. Päivystyspuhelin toimii numerossa 050 521 5240.

Myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrityskummien Yrittäjän tuki-palvelua kannattaa hyödyntää: Yrittäjän tuki

Pirkanmaan Yrittäjien sivuilta löytyy myös kattava, koko ajan päivittyvä Kaikki koronasta yrittäjälle-sivusto

 

HUOM!
Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa neuvontaan siten, että se toteutetaan etäneuvontana.

Yrityksen kehittämisneuvonta

Menestyvä yritystoiminta edellyttää yritystoiminnan jatkuvaa kehittämistä. Pälkäneen kunnassa toimivia yrityksiä neuvoo elinkeinojohtaja Jaana Koivisto. Neuvonnassa käydään läpi yrityksen tilannetta ja kehittämistarpeita sekä selvitetään onko kehittämiseen mahdollista saada taloudellista tukea.

Varaa aika:
Jaana Koivisto
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa.
Tutustu palveluun ja tee yrityksellesi kehittämiskartoitus.

 

Yritys-Suomi

Yritys-Suomi neuvoo monen eri välineen kautta. Voit soittaa puhelinpalveluun, hakea tietoa suoraan nettisivuilta tai seurata ajankohtaisinta tietoa facebook-ryhmästä.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille
Puh. 0295 020 500  
ma-pe klo 9.00-16.15

• tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
• tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Tekesin ja  Finnveran palveluista

Puhelun hinta
• paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
• matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna.

Palvelupyyntö puhelinpalvelulle
Voit lähestyä Yritys-Suomi-puhelinpalvelua joko soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi sähköisellä lomakkeella. Viestit käsitellään täysin luottamuksellisesti ja kysymyksiin vastataan mahdollisimman pian. Tästä pääset palvelupyyntölomakkeelle.