Alkavat yrittäjät

Alkavien yrittäjien neuvonta

Suunnitteletko uuden yrityksen perustamista tai toimivan yrityksen ostoa?
Voit ottaa yhteyttä neuvontaan, vaikka suunnitelmasi olisi vasta aivan orastavalla alulla. Alkavia yrityksiä neuvoo elinkeinojohtaja Jaana Koivisto. Palvelu on maksuton.

 

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Lisäksi palvelu tarjoaa lisää virtaa alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaan.

Palvelussa valitset palveluntuottajien verkostosta sinulle sopivimman neuvonta- ja ohjauskumppanin täysin maksutta.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuustiin. Kasvubuusti on työ- ja elinkeinoministeriön sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhdessä rahoittama hanke. Tavoitteena on pilotoida uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa.

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Hae mukaan!

 

Yrittäjäksi-infoillat

Yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestetään muutaman kerran vuodessa infoiltoja, joissa käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä perusasioita sekä tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään toiveiden mukaisesti, joten kannattaa olla yhteydessä ja kertoa kiinnostuksestaan, infoilta järjestetään aina kun vähintään viisi osallistujaa on koossa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Jaana Koivisto
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yrityksen perustamisneuvonta

Pälkäneen kunta järjestää alkavien yrittäjien neuvontapalvelut yhteistyössä Uusyrityskeskus Ensimetrin kanssa, jonka jäsen kunta on. Yritysneuvontaan varataan aika joko Ensimetrin nettisivuilta tai suoraan yritysneuvojalta.

Yritysneuvontaan voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yritysideoistasi ja saada apua yrityksen perustamisessa sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista.

 

Uusyrityskeskus Ensimetrin yhteystiedot löydät täältä.

Yritys-Suomi

Yritys-Suomi neuvoo monen eri välineen kautta. Voit soittaa puhelinpalveluun, hakea tietoa suoraan nettisivuilta tai seurata ajankohtaisinta tietoa facebook-ryhmästä.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille
P. 0295 020 500  
ma-pe klo 9.00-16.15

• tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
• tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Tekesin ja  Finnveran palveluista

Puhelun hinta
• paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
• matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna.

Palvelupyyntö puhelinpalvelulle
Voit lähestyä Yritys-Suomi-puhelinpalvelua joko soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi sähköisellä lomakkeella. Viestit käsitellään täysin luottamuksellisesti ja kysymyksiin vastataan mahdollisimman pian. Tästä pääset palvelupyyntölomakkeelle.

 

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa. Yritystulkkiin pääset tästä.