Alkavat yrittäjät

Alkavien yrittäjien neuvonta

Suunnitteletko uuden yrityksen perustamista tai toimivan yrityksen ostoa?

Yritysneuvontaan voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yritysideoistasi ja saada apua yrityksen perustamisessa sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista.

Lisätietoja:

elinvoimajohtaja
Sirkku Mäkelä
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi
 

Strattirahaan liittyvissä asioissa sinua palvelee

työllisyyskoordinaattori
Panu Raivio
p. 050 411 8183
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Lisäksi palvelu tarjoaa lisää virtaa alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaan.

Palvelussa valitset palveluntuottajien verkostosta sinulle sopivimman neuvonta- ja ohjauskumppanin täysin maksutta.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuustiin. Kasvubuusti on työ- ja elinkeinoministeriön sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhdessä rahoittama hanke. Tavoitteena on pilotoida uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa.

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin!

 

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa. Yritystulkkiin pääset tästä.

yritys tulkki logo