Alkavat yrittäjät

Alkavien yrittäjien neuvonta

Suunnitteletko uuden yrityksen perustamista tai toimivan yrityksen ostoa?

Yritysneuvontaan voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yritysideoistasi ja saada apua yrityksen perustamisessa sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista.

Voit ottaa yhteyttä neuvontaan, vaikka suunnitelmasi olisi vasta aivan orastavalla alulla. Palvelu on maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä Ensimetri-palvelun kanssa. Yritysneuvonnan ajanvaraus tehdään suoraan Ensimetrille.

 

Yrittäjyysbuusti

 

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Lisäksi palvelu tarjoaa lisää virtaa alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaan.

Palvelussa valitset palveluntuottajien verkostosta sinulle sopivimman neuvonta- ja ohjauskumppanin täysin maksutta.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuustiin. Kasvubuusti on työ- ja elinkeinoministeriön sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhdessä rahoittama hanke. Tavoitteena on pilotoida uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa.

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin!

 

Yrittäjäksi-infoillat

Yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestetään muutaman kerran vuodessa infoiltoja, joissa käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä perusasioita sekä tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään toiveiden mukaisesti, joten kannattaa olla yhteydessä ja kertoa kiinnostuksestaan, infoilta järjestetään aina kun vähintään viisi osallistujaa on koossa.

Pälkäneläisten on mahdollista osallistua myös muissa kunnissa järjestettäviin infoiltoihin. Lisätietoa Ensimetrin koulutuksista löydät täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Heidi Loukiainen
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa. Yritystulkkiin pääset tästä.

yritys tulkki logo