Alkavat yrittäjät

Korona-viruksesta (COVID-19) johtuviin yritystoiminnan liiketoiminnan kehittämis-, uudelleenjärjestely- ja rahoitustarpeisiin liittyen Pälkäneen kunnan elinkeinopalvelut aloittaa puhelinpäivystyksen 25.3.2020 alkaen. Päivystyspuhelinajat ovat ma-to klo 9-10 ja klo 15-16. Puhelinaika on tarkoitettu ensimmäiseksi kontaktiksi ja sen aikana sovitaan tarkemmin jatkotoimenpiteistä. Päivystyspuhelin toimii numerossa 050 521 5240.

Myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrityskummien Yrittäjän tuki-palvelua kannattaa hyödyntää: Yrittäjän tuki

Pirkanmaan Yrittäjien sivuilta löytyy myös kattava, koko ajan päivittyvä Kaikki koronasta yrittäjälle-sivusto.

HUOM!
Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa neuvontaan siten, että se toteutetaan etäneuvontana.

Alkavien yrittäjien neuvonta

Suunnitteletko uuden yrityksen perustamista tai toimivan yrityksen ostoa?
Voit ottaa yhteyttä neuvontaan, vaikka suunnitelmasi olisi vasta aivan orastavalla alulla. Palvelu on maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä Ensimetri-palvelun kanssa. Yritysneuvonnan ajanvaraus tehdään suoraan Ensimetrille.

 

Yrittäjyysbuusti

 

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Lisäksi palvelu tarjoaa lisää virtaa alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaan.

Palvelussa valitset palveluntuottajien verkostosta sinulle sopivimman neuvonta- ja ohjauskumppanin täysin maksutta.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuustiin. Kasvubuusti on työ- ja elinkeinoministeriön sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhdessä rahoittama hanke. Tavoitteena on pilotoida uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa.

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin!

 

Yrittäjäksi-infoillat

Yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestetään muutaman kerran vuodessa infoiltoja, joissa käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä perusasioita sekä tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään toiveiden mukaisesti, joten kannattaa olla yhteydessä ja kertoa kiinnostuksestaan, infoilta järjestetään aina kun vähintään viisi osallistujaa on koossa.

Pälkäneläisten on mahdollista osallistua myös muissa kunnissa järjestettäviin infoiltoihin. Lisätietoa Ensimetrin koulutuksista löydät täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Jaana Koivisto
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yrityksen perustamisneuvonta

Pälkäneen kunta järjestää alkavien yrittäjien neuvontapalvelut yhteistyössä Uusyrityskeskus Ensimetrin kanssa, jonka jäsen kunta on. Yritysneuvontaan varataan aika joko Ensimetrin nettisivuilta tai suoraan yritysneuvojalta.

Yritysneuvontaan voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yritysideoistasi ja saada apua yrityksen perustamisessa sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista.

 

Uusyrityskeskus Ensimetrin yhteystiedot löydät täältä.

Yritys-Suomi

Yritys-Suomi neuvoo monen eri välineen kautta. Voit soittaa puhelinpalveluun, hakea tietoa suoraan nettisivuilta tai seurata ajankohtaisinta tietoa facebook-ryhmästä.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille
P. 0295 020 500  
ma-pe klo 9.00-16.15

• tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
• tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Tekesin ja  Finnveran palveluista

Puhelun hinta
• paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
• matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna.

Palvelupyyntö puhelinpalvelulle
Voit lähestyä Yritys-Suomi-puhelinpalvelua joko soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi sähköisellä lomakkeella. Viestit käsitellään täysin luottamuksellisesti ja kysymyksiin vastataan mahdollisimman pian. Tästä pääset palvelupyyntölomakkeelle.

 

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa. Yritystulkkiin pääset tästä.