Alkavat yrittäjät

Yrittäjäksi-infoillat

Yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestetään muutaman kerran vuodessa infoiltoja, joissa käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä perusasioita sekä tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia. Tilaisuudet pidetään Pälkäneen kunnanvirastolla, osoitteessa Keskustie 1, Pälkäne.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Jaana Koivisto
p. 050 521 5240
etunimi.sukunimi@palkane.fi

 

Yrityksen perustamisneuvonta

Pälkäneen kunta järjestää alkavien yrittäjien neuvontapalvelut yhteistyössä Uusyrityskeskus Ensimetrin kanssa, jonka jäsen kunta on. Yritysneuvontaan varataan aika joko Ensimetrin nettisivuilta tai suoraan yritysneuvojalta.

Yritysneuvontaan voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti yritysideoistasi ja saada apua yrityksen perustamisessa sekä tietoa erilaisista tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista. Yritysneuvoja tekee myös lausuntoja starttirahasta ja Finnvera-lainasta tarvittaessa.

 

Uusyrityskeskus Ensimetrin yhteystiedot löydät täältä.

Yritys-Suomi

Yritys-Suomi neuvoo monen eri välineen kautta. Voit soittaa puhelinpalveluun, hakea tietoa suoraan nettisivuilta tai seurata ajankohtaisinta tietoa facebook-ryhmästä.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrityksille
P. 0295 020 500  
ma-pe klo 9.00-16.15

• tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
• tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Tekesin ja  Finnveran palveluista

Puhelun hinta
• paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
• matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna.

Palvelupyyntö puhelinpalvelulle
Voit lähestyä Yritys-Suomi-puhelinpalvelua joko soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi sähköisellä lomakkeella. Viestit käsitellään täysin luottamuksellisesti ja kysymyksiin vastataan mahdollisimman pian. Tästä pääset palvelupyyntölomakkeelle.

 

 

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa. Yritystulkkiin pääset tästä.