Tapahtumat ja koulutukset

VIP-tonttipäivä lauantaina 25.5.2019

Unelmoitko omakotitontista rantamaisemassa palveluiden, koulujen ja harrastusten lähellä?

Tonttipäivässä tutustutaan Pälkäneen uusiin Roholan, Lomakodin ja Nenäpään omakotialueisiin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja vieraillaan kiinnostavassa rakennuskohteessa. Lomakodin vierestä tulee syksyllä myyntiin uusi Tommolan alue.

Ilmoittautuneille tarjoamme Keskustorilta lähtevän kuljetuksen ja ohjelman lisäksi aamukahvin sekä maistuvan lounaan paikallisessa ravintolassa. VIP-vieraat saavat myös mukaansa Pälkäne-tuotteita ja paikallisten kesäkohteiden lahjakortteja sisältävän lahjakassin. Osallistuminen on ilmaista. Paikalle voi saapua myös omalla kuljetuksella, mutta ruoka sekä muut edut koskevat vain bussikuljetukseen ilmoittautuneita.

Ohjelma

9.00: Bussikuljetus lähtee Tampereen Keskustorilta.
Millainen Pälkäne on elää ja asua? Miten Pälkäne haastaa Tampereen? Puolen tunnin matkalla kuullaan Pälkäneestä kaikkine mahdollisuuksineen elinkeinojohtaja Jaana Koiviston ja Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä Erika Pohjolan kertomana. Bussiin voi nousta sovittaessa myös matkan varrelta. Reitti kulkee Teiskontietä ja VT12 pitkin, ja bussi pysähtyy myös Kangasalan keskustassa.


9.30–10: Aamukahvi Aapiskukolla. Sisältää kahvin tai teen sekä makean tai suolaisen kahvileivän.

10.15: Tutustuminen Roholan asuinalueeseen. Lue lisää: kotiroholasta.fi

11.15: Tutustuminen Lomakodin asuinalueeseen, vierailu K-Raudan omakotikohteessa.

12.15: Siirtyminen bussilla joen toiselle puolelle tutustumaan Nenäpään asuinalueeseen.

13–14.00: Noutopöytälounas paikallisessa ravintolassa. Mahdollisuus kierrellä Onkkaalan kesänavaustapahtumassa Pälkäneen keskustassa.

14.00: Bussikuljetus Pälkäneen K-Rautaan, jossa ostosaikaa ja kesänavauspäivän tarjouksia.

15.30: Paluu bussikuljetuksella, välipysähdykset tarvittaessa.

16.00: Saapuminen Keskustorille

Mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautujaa perheineen.

Varaa paikkasi 20.5. mennessä!
Jaana Koivisto
jaana.koivisto@palkane.fi tai 050 521 5240
Kerrothan ilmoittautuessasi aikuis- ja lapsiosallistujien määrän, ruoka-aineallergiat sekä pysäkin, jos nousette bussiin muualta kuin Keskustorilta.

 

Laipanmaa.fi -sivut ja uusi kartta

Laipanmaan uudet sivut on avattu osoitteessa www.laipanmaa.fi. Alueen uusi kartta on myös julkaistu ja sitä jaetaan ilmaiseksi kunnantoimistolta, Luopioisten kuntainfosta sekä matkailuinfoista Nuijantalolta, Aapiskukolta ja Kostiakeskuksesta.

Mainosta palvelujasi Laipanmaan kävijöille

Jos koet, että yrityksesi tarjoaa oheispalveluja Laipanmaan kävijöille, ilmoita tietosi Jaana Koivistolle jaana.koivisto@palkane.fi. Näin yrityksesi tiedot näkyvät palveluja hakeville.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minustako yrittäjä-infot

 

Uusyrityskeskus Ensimetri järjestää yritystoimintaa harkitseville tai aloittaville infotilaisuuksia Tampereella kolmen viikon välein.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät Ensimetrin nettisivuilta.