Tapahtumat ja koulutukset

 

Koulutuksia ja tilaisuuksia yrittäjille

Yritys myyntikuntoon –maksuton webinaari!

Johda ja kehitä yrityksesi toimintaa niin, kuin se olisi aina myyntikunnossa 5.5.2022 klo 16.30-18.00 Teams-webinaari.
Osallistu tilaisuuteen omalta koneeltasi tai tule yhteisen ruudun ääreen paikanpäälle.

Yrityksen myyntikuntoon saattaminen kannattaa laittaa ajoissa liikkeelle (1–5 vuotta), jotta sen toiminta on kunnossa ja houkutteleva. Parhaimmillaan yritys on myyntikunnossa kaiken aikaa. Webinaarin sisältö
• Millainen yritys on myyntikuntoinen?
• Miten kehitän yritystäni houkuttelevammaksi?
• Mitkä ovat hyödyt myyjälle ja ostajalle?
• Kauanko myyntikunnostustoimille kannattaa varata aikaa?
• Mitä työkaluja on tarjolla?

Illan asiatuntijana toimii Jaana-Marjut Seppälä/ Q-Test Oy, liikkeenjohdon konsultointi, Lead Auditor, KTM, HHJ. Pääaiheen lisäksi esitellään, millaisia konkreettisia palveluja on tarjolla aiheen ympärillä.

Kohderyhmä: Yrittäjät ja yrityksen edustajat, joille yrityksen myynti on ajankohtaista tai ovat kiinnostuneita ylläpitämään tai kehittämän yritystä niin, kuin se olisi aina myyntikuntoinen. Muut aiheesta kiinnostuneet. Sopii kaiken kokoisille yrityksille.

Tapahtumapaikka: Tilaisuus järjestetään netissä webinaari-muodossa, joten pääset helposti mukaan omalta tietokoneeltasi. Halutessasi sinulla on mahdollista tulla paikanpäälle yhteisen ruudun ääreen (paikkoja rajoitetusti): Akaassa Allin Pirtille, Urjalassa kunnantalon valtuustosaliin, Pälkäneellä kunnantalolle ja Valkeakoskella kaupungintalolle.

Ilmoittautuminen: Rekisteröidy tapahtumaan tämän linkin kautta viimeistään 4.5.
Rekisteröitymisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta pääset osallistumaan webinaariin tapahtuma-ajankohtana. HUOM! Jos tulet paikanpäälle yhteisen ruudun ääreen, ilmoittauduthan viimeistään 3.5.
Tervetuloa!
Yhteistyössä Valkeakosken, Akaan, Urjalan, Pälkäneen elinkeinopalvelut