Aineistot

   

Yllä olevista kuvakkeista pääsee PIKI-verkkokirjaston sivuille sekä kirjastojen valtakunnalliselle aineistohakusivulle.
Pälkäneen kirjasto kuuluuu Pirkanmaan kirjastojen yhteisjärjestelmään. PIKI-verkkokirjastossa on löydettävissä kaikkien PIKI-kirjastojen aineistot. PIKI-verkkokirjastossa voit myös tehdä varauksia ja uusia lainoja. Varaus oman kirjaston aineistoon on maksuton. PIKI-kirjastoilla on kunkin kirjaston omien aineistokokoelmien lisäksi yhteinen e-kirjakokoelma. PIKI-kirjastojen e-kirjavalikoimassa on myös kaunokirjallisuutta. Kauno- ja tietokirjallisuuden laina-aika on 14 vuorokautta, LongPlay-artikkelien laina-aika on 7 vrk. PIKI-verkkokirjastoon tarvittavan tunnusluvun saat kirjastosta.

Lukemisesteisille tarkoitettuja Celia-äänikirjoja voi lainata Pälkäneen kirjaston kautta. Lisää tietoa valtakunnallisesta Celia-palvelusta täältä.

PIKI-kirjastojen e-kirjakokoelma ja e-äänikirjakokoelma ovat Ellibs-palvelussa ja löytyvät myös PIKI-verkkokirjastosta.

Helsingin Sanomat - Aikakone
Helsingin Sanomien näköislehdet vuosilta 1904-1997. Kirjautuminen monivaiheinen: kirjaudu ensin yläreunan Kirjaudu-painikkeesta, seuraavaksi alareunan linkistä Kirjaudu yritystunnuksilla, ja lopuksi ylemmästä Kirjaudu-painikkeesta. Yhtaikaisten käyttäjien määrä on rajattu. Muistathan siis kirjautua myös ulos palvelusta. Kysy apua tarvittaessa virkailijoilta.
(käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa)

PIKI-verkkokirjaston käyttösäännöt

PIKI-kirjastojen mobiilisivut

Paperilehtien lisäksi kirjastossa voi lukea sähköisiä lehtiä eMagz-, ePress- ja PressReader-palveluissa. Palvelu on käytettävissä kirjaston koneilla ja sen pitäisi toimia myös omilla laitteilla kirjaston tiloissa.