Näyttelyt

Näyttelyt pääkirjasto Arkissa

Arkin näyttelytilassa on esillä 8.11. - 26.11. Pirkanmaan aluetaidemuseon näyttely Vieraan katse kameran läpi. Kuvassa on Hannes Sjöblomin kuva Kiinalainen parturi (1902 - 1906).


Kirjaston näyttelytilassa:                    
Marraskuu 2018  Vieraan katse kameran läpi: kansalliset vähemmistöt ja vieraat kulttuurit suomalaisten valokuvaajien silmin 1890-luvulta 1940-luvulle. Näyttelyssä on mm. tutkimusmatkailijoiden, sotilaiden ja lähetyssaarnaajien ottamia kuvia, esi. C. G. E. Mannerheim ja Samuli Paulaharju. Pälkäneen kirjaston näyttelytilaan mahtui osa näyttelystä.
Joulukuu 2018  Sakari Pälsi -näyttely, järjestävät Jaakko Simola ja Sakari Pälsin Seuran puheenjohtaja Jukka Relas

Kirjastosalin vitriinissä:
22.11. - 7.1. Suomalaisia nukkeja

Aulan kaappigalleriassa:
22.11. alkaen Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin valolyhtyjä

Jaakko Tammisen näyttely Aikaa kylämeijereiden
Jaakko Tammisen teos Aikaa kylämeijereiden voitti Hämeen Heimoliiton Suomi vuonna 2017 hämäläisin silmin -kilpailun. Teokseen kuuluu kuvakooste, kirja ja video. Video on katsottavissa sivulla Hämeen Heimoliitto ry olevasta linkistä. Kirjaa voi katsella pääkirjasto Arkissa.

Pääkirjaston lehtilukusali ja näyttelytila avataan kirjaston aukiolopäivinä klo 10.00.

Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelyn Arkin näyttelytilassa, aulan vanhassa kaapissa tai kirjaston lasivitriinissä, ota yhteys kirjastotoimenjohtajaan, myös sähköpostitse seija.heikkila(at)palkane.fi tai puhelimitse 050 315 2793.