Kuntosalit

Kuntosalit 

Luopioisten kuntosali / liikuntahalli
Rajalantie 13
36760 luopioinen
- Avoinna ma-su klo 07.00-22.00 (sisäänpääsy klo 21.30 mennessä)
- Kulkukorttien myynti Luopioisten kuntainfosta, os. Museotie 1.
- Kortin voi hankkia Luopioisten kuntainfosta, joka on avoinna 1.9. alkaen to-la klo 10-14. Uusi kuntosalikortti (asiakkuuden perustaminen) on hankittava paikan päältä Kuntainfosta tai Pälkäneen kunnanviraston neuvonnasta (avoinna arkisin klo 9-15). 

Maksaminen tyky-tuotteella

Mikäli haluat maksaa kuntosalikortin käytössäsi olevalla tyky-tuotteella (ePassi, Eazybreak, Smartum ym.) on maksu suoritettava henkilökohtaisesti Pälkäneen kunnanviraston neuvonnassa (Keskustie 1). Kuntainfossa emme voi valitettavasti maksua vastaanottaa, koska kassajärjestelmä vaatii aina tyky-tuotteen maksukoodin ja henkilön tunnistautumisen. Kunnanvirasto on avoinna arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Kostia-areenan kuntosali
Kehätie 1
36600 Pälkäne
- kuntosali avoinna klo 06.00-22.15 (sisään klo 21.15 mennessä). Tiloista on poistuttava klo 22.30 mennessä.
- Kulkukorttien myynti Pälkäneen kunnanvirastosta, os. Keskustie 1 tai olemassa olevan kortin päivitys Kostia Areenan verkkokaupan kautta.
- Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9-15.

Kunnanviraston asiakaspalvelussa maksuvälineinä käyvät; käteinen, pankki- sekä luottokortit (pois lukien American Express). Applepay, MobilePay, sekä TYKY-maksuvälineet: ePassi, Edenred-tuotteet, Smartum-tuotteet, Eazybreak.
Tyky-tuotteilla ei voi maksaa perhekortteja, koska tyky-edut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Kostia Areenan ja Luopioisten Liikuntahallin kuntosalimaksut (5.11.2021 alkaen)

On edelleen tärkeää, että jokainen huolehtii omalta osaltaan salissa hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvaväleistä. Kuntosalitiloista löytyy edelleen puhdistusaineita välineiden omatoimiseen puhdistukseen. Tulethan vain terveenä kuntosalille – Kiitos.