Kuntosalit

Kuntosalit ovat avoinna normaalien aukiloaikojen mukaisesti


LUOPIOISTEN KUNTOSALIKORTTIEN VOIMASSAOLO JATKUU LOKAKUULLE

Luopioisten kuntosalin avainkorttien voimassaoloaikaa jatketaan syyskuulle, koska uuden järjestelmän asennuksesta vastaavan yrityksen aikataulut ovat viivästyneet. Kun uuden laitteiston asennusaikataulu (pvm) selviää, uusien korttien vaihtokäytännöstä ja hinnoittelusta tiedotetaan käyttäjille. Vaihto järjestetään siten, että kuntosalin käyttöön ei tule katkosta.

On edelleen tärkeää, että jokainen huolehtii omalta osaltaan salissa hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvaväleistä. Kuntosalitiloista löytyy edelleen puhdistusaineita välineiden omatoimiseen puhdistukseen. Tulethan vain terveenä kuntosalille – Kiitos.

Luopioisten kuntosali / liiikuntahalli
Rajalantie 13
36760 luopioinen
- Avoinna ma-su klo 07.00-22.00
- Kulkukorttien myynti Luopioisten kuntainfosta, os. Museotie 1.
- Kuntainfo on avoinna ke- la klo 10-14. Kortin voi hankkia Luopioisten kuntainfosta, joka on avoinna talvikaudella 1.9. alk. ke-la klo 10-14. Kortin voi myös päivittää soittamalla kuntainfoon p. 050 431 6605 (ke-la klo 10-14).

Hinnasto, kesäkortti voimassa syyskuulle
- 3 kk 40/33 €, ei sis. kortin panttimaksua
 

Kostia-areenan kuntosali
Kehätie 1
36600 Pälkäne
- kuntosali avoinna klo 06.00-22.15 (sisään klo 21.15 mennessä). Tiloista on poistuttava klo 22.30 mennessä.
- Kulkukorttien myynti Pälkäneen kunnanvirastosta, os. Keskustie 1 tai olemassa olevan kortin päivitys Kostia Areenan verkkokaupan kautta.
- Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9-15.

Kunnanviraston asiakaspalvelussa maksuvälineinä käyvät; käteinen, pankki- sekä luottokortit (pois lukien American Express). Applepay, mobilebay, sekä TYKY-maksuvälineet: ePassi, Edenred-tuotteet, Smartum-tuotteet, Eazybreak.
TYKY-tuotteilla ei voi maksaa perhekortteja, koska TYKY-edut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.