Liikuntakeskus Kostia Areena

 

 

Kostia Areena suljettu toistaiseksi


Valtioneuvoston määräyksen mukaisesti Pälkäneen kunta keskeyttää kaiken ryhmä- ja yksilötoiminnan liikunta- ja vapaa-aikatiloissaan toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Toiminnan pysäyttäminen koskee myös alle 10 henkilön ryhmiä alla listatuissa tiloissa. Tilojen mahdollisesta avaamisesta ilmoitetaan käyttäjille viikolla 15.

”Valtioneuvoston määräyksen mukaisesti suljetaan kuntien museot, teatterit, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset.”

Seuraavat liikunta- ja vapaa-aikatilat on suljettu kaikelta käytöltä toistaiseksi:

- Kostia Areenan liikunta- ja kuntosalitilat
- Luopioisten liikuntahallin liikunta- ja kuntosalitilat
- Yhteiskoulun liikuntasali
- Kostian Koulun liikuntasali
- Aitoon koulun liikuntasali
- Harjutuulen liikuntasali ja allasosasto
- Salmentaan liikuntatila
- Vohlisaaren rantasaunan avantouinti

Kostia Areenan verkkokauppa on avattu. Esittelysivulle pääset tästä.

Pälkäneen Kostia Areena on vuoden Liikuntapaikka:

https://www.liikuntapaikkamessut.fi/fi/uutinen/vuoden-liikuntapaikka-on-palkaneen-kostia-areena/
 

Pälkäneen Liikuntakeskus, Kostia Areena, valmistui elokuussa 2018. Areena sijaitsee Pälkäneen yhteiskoulun (yläkoulu ja lukio) ja pääkirjasto Arkin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kehätie 1.

Kostia Areenan saleissa on erinomaiset ja nykyaikaiset puitteet erityisesti eri palloilulajien harrastamiselle. Kuntosalitilat soveltuvat niin tavalliselle kuntoilijalle kuin voimailijoillekin. Treenatessa voi ihastella areenan edessä avautuvaa maisemaa suurten maisemaikkunoiden läpi.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Kostia Areena on helposti tavoitettavissa eri suunnista. Se sijaitsee aivan Lahdentien (valtatie 12) varrella ja lisäksi sinne on helppo saapua myös esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Valkeakoskelta. Tilavalle parkkialueelle mahtuu hyvin pysäköimään suurempienkin tapahtumien aikana.

Areenan aulatilassa kävijöitä palvelee kahvila Tauko, joka toimii yrittämisestä kiinnostuneiden lukion opiskelijoista koottujen osuuskuntalaisten voimin. Kahvilasta ja aulasta on hyvät näkymät molemmille areenoille ja lisäksi Lukko-salin katsomon puolella on pieni myyntipiste. Kahvila on avoinna ma-to klo 11-18. Aukioloaikojen muutoksista tiedotetaan Tauko-kahvilan omalla Facebook-sivustolla. Turnausten ja pelien kahvilatoiminnasta vastaa pääsääntöisesti järjestävä urheiluseura, Pälkäneen Luja-Lukko.

Kostia Areenan käyttövuoroista ja maksuista:

Kostia-areenan kuntosali 2.9.-31.5.2020

Kostia-areena, Lukko-sali 5.8.-31.5.2020 

Kostia-areena, Luja-sali  5.8-31.5.2020

Kostia-areenan kuntosalimaksut 


Mainostilaa Kostia Areenan infotaululta.
 

Pälkäneen kunta palkittiin Kostia Areenan rakentamisesta

Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry on palkinnut Pälkäneen kunnan Vuoden liikuntateko –tunnustuksella. Palkinto myönnettiin uuden Kostia Areenan rakentamisesta, joka valmistui syksyllä 2018. Palkisemisperusteissa todettiin, että hankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koulujen, seurojen ja tavallisten kuntalaisten tarpeet. Lisäksi Kostia Areenan kytkeminen kunnan vetovoimaisuuteen ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.

Palkinnon vastaanottivat Hämeen Urheilugaalassa kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Laesterä ja liikunta- ja vapaa-aikasihteeri Petri Ketola.