Liikuntakeskus Kostia Areena

Kostia Areena

 

Sisäliikuntatilat suljettuna 8.1. - 4.2.2022, kuntosalit avataan 8.1.

Kostia Areenan kuntosali on suljettu aluevaalien tilarajoitusten vuoksi sunnuntaina 23.1.2022. Sali avautuu käyttäjille heti äänestyksen päätyttyä klo 20 alkaen.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uuden koronapäätöksen 23.12.2021 Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueelle. Määräys kieltää kokonaan kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi suljetaan yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Määräys on voimassa ajalla 8.-21.1.2022

Avi:n tiedote: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929009

-----------------------

Kostia Areenan kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15.
Luopioisten liikuntahallin kuntosali on avoinna ma-su klo 07.00-22.00

Salin käyttäjiltä velvoitetaan edelleen, että jokainen huolehtii omalta osaltaan hygienian noudattamisesta, turvaväleistä ja salilla annetuista ohjeista. Salien hygieniaohjeiden noudattaminen laajennetussa aukiolossa on erityisen tärkeää viikonloppujen osalta.


Kostia Areenan verkkokauppa on avattu

Verkkokaupan esittelysivulle pääset tästä.

Pälkäneen Kostia Areena on vuoden liikuntapaikka:

Lue uutinen tästä.

Pälkäneen Liikuntakeskus, Kostia Areena, valmistui elokuussa 2018. Areena sijaitsee Pälkäneen yhteiskoulun (yläkoulu ja lukio) ja pääkirjasto Arkin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kehätie 1.

Kostia Areenan saleissa on erinomaiset ja nykyaikaiset puitteet erityisesti eri palloilulajien harrastamiselle. Kuntosalitilat soveltuvat niin tavalliselle kuntoilijalle kuin voimailijoillekin. Treenatessa voi ihastella areenan edessä avautuvaa maisemaa suurten maisemaikkunoiden läpi.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Kostia Areena on helposti tavoitettavissa eri suunnista. Se sijaitsee aivan Lahdentien (valtatie 12) varrella ja lisäksi sinne on helppo saapua myös esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Valkeakoskelta. Tilavalle parkkialueelle mahtuu hyvin pysäköimään suurempienkin tapahtumien aikana. Kahvilasta ja aulasta on hyvät näkymät molempiin saleihin. Turnausten ja pelien kahvilatoiminnasta vastaa pääsääntöisesti järjestävä urheiluseura, Pälkäneen Luja-Lukko.

Kostia Areenan käyttövuoroista ja maksuista:

Kostia-areenan kuntosali
Lukko-sali
Luja-sali

Kostia Areenan ja Luopioisten liikuntahallin kuntosalimaksut 


Mainostilaa Kostia Areenan infotaululta.
 

Pälkäneen kunta palkittiin Kostia Areenan rakentamisesta

Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry on palkinnut Pälkäneen kunnan Vuoden liikuntateko –tunnustuksella. Palkinto myönnettiin uuden Kostia Areenan rakentamisesta, joka valmistui syksyllä 2018. Palkisemisperusteissa todettiin, että hankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koulujen, seurojen ja tavallisten kuntalaisten tarpeet. Lisäksi Kostia Areenan kytkeminen kunnan vetovoimaisuuteen ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.