Liikuntakeskus Kostia Areena

Kostia Areena

Kostia-areenan kuntosali on avoinna ma-su klo 05.00-23.00.
Luopioisten liikuntahallin kuntosali on avoinna ma-su klo 07.00-22.00


Kostia-areenan verkkokauppa on avattu

Verkkokaupan esittelysivulle pääset tästä.

Pälkäneen Kostia-areena on vuoden liikuntapaikka:

Lue uutinen tästä.

Pälkäneen Liikuntakeskus, Kostia-areena, valmistui elokuussa 2018. Areena sijaitsee Pälkäneen yhteiskoulun (yläkoulu ja lukio) ja pääkirjasto Arkin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kehätie 7.

Kostia-areenan saleissa on erinomaiset ja nykyaikaiset puitteet erityisesti eri palloilulajien harrastamiselle. Kuntosalitilat soveltuvat niin tavalliselle kuntoilijalle kuin voimailijoillekin. Treenatessa voi ihastella areenan edessä avautuvaa maisemaa suurten maisemaikkunoiden läpi.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Kostia-areena on helposti tavoitettavissa eri suunnista. Se sijaitsee aivan Lahdentien (valtatie 12) varrella ja lisäksi sinne on helppo saapua myös esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Valkeakoskelta. Tilavalle parkkialueelle mahtuu hyvin pysäköimään suurempienkin tapahtumien aikana. Kahvilasta ja aulasta on hyvät näkymät molempiin saleihin. Turnausten ja pelien kahvilatoiminnasta vastaa pääsääntöisesti järjestävä urheiluseura, Pälkäneen Luja-Lukko.

Kostia-areenan käyttövuoroista ja maksuista:

Kostia-areenan kuntosali
Lukko-sali
Luja-sali

Kostia-areenan ja Luopioisten liikuntahallin kuntosalimaksut 


Pälkäneen kunta palkittiin Kostia-areenan rakentamisesta

Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry on palkinnut Pälkäneen kunnan Vuoden liikuntateko –tunnustuksella. Palkinto myönnettiin uuden Kostia-areenan rakentamisesta, joka valmistui syksyllä 2018. Palkisemisperusteissa todettiin, että hankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koulujen, seurojen ja tavallisten kuntalaisten tarpeet. Lisäksi Kostia-areenan kytkeminen kunnan vetovoimaisuuteen ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.