Liikuntakeskus Kostia Areena

Kostia Areena

 

TIEDOTE 19.1.2021

SISÄLIIKUNTATILAT SULJETTUNA TOISTAISEKSI

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on 19.1.2021 jatkanut rajoituksia, jotka koskevat sisäliikuntapaikkoja. Poikkeuksena kuitenkin, että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voidaan käynnistää myös sisätiloissa 10.1. alkaen korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä. Aikuisten harrastustoiminta on edelleen tauolla.

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettaviksi toistaiseksi. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Sulkeminen koskee seuraavia kunnan liikuntatiloja:

- Kostia Areenan liikunta- ja kuntosalitilat
- Luopioisten liikuntahallin liikunta- ja kuntosalitilat
- Yhteiskoulun liikuntasali
- Kostian Koulun liikuntasali
- Aitoon koulun liikuntasali
- Harjutuulen liikuntasali
- Salmentaan liikuntatila
- Vohlisaaren rantasaunan avantouinti

------------------------------------------------------------------------

Kostia Areenan kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15.
Luopioisten liikuntahallin kuntosali on avoinna ma-su klo 07.00-22.00


Seuraamme tilannetta säännöllisesti ja arvioimme aukioloaikoja tarvittaessa uudelleen.
Salin käyttäjiltä velvoitetaan, että jokainen huolehtii omalta osaltaan hygienian noudattamisesta, turvaväleistä ja salilla annetuista ohjeista. Salien hygieniaohjeiden noudattaminen laajennetussa aukiolossa on erityisen tärkeää viikonloppujen osalta.


Uusien kuntosalikorttien hankinnasta ja päivittämisestä löytyy erilliset ohjeet täältä.

 
Kaikkien käyttäjien tulee noudattaa liikunta- ja kuntosalitiloissa THL:n asettamia ohjeita hygieniasta sekä turvaväleistä. Lisäksi on huomioitava eri lajiliitojen ohjeet koronapandemian aikaiseen harjoitteluun.

 

Kostia Areenan verkkokauppa on avattu. Esittelysivulle pääset tästä.

Pälkäneen Kostia Areena on vuoden Liikuntapaikka:

Lue uutinen tästä.
 

Pälkäneen Liikuntakeskus, Kostia Areena, valmistui elokuussa 2018. Areena sijaitsee Pälkäneen yhteiskoulun (yläkoulu ja lukio) ja pääkirjasto Arkin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kehätie 1.

Kostia Areenan saleissa on erinomaiset ja nykyaikaiset puitteet erityisesti eri palloilulajien harrastamiselle. Kuntosalitilat soveltuvat niin tavalliselle kuntoilijalle kuin voimailijoillekin. Treenatessa voi ihastella areenan edessä avautuvaa maisemaa suurten maisemaikkunoiden läpi.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Kostia Areena on helposti tavoitettavissa eri suunnista. Se sijaitsee aivan Lahdentien (valtatie 12) varrella ja lisäksi sinne on helppo saapua myös esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Valkeakoskelta. Tilavalle parkkialueelle mahtuu hyvin pysäköimään suurempienkin tapahtumien aikana.

Areenan aulatilassa kävijöitä palvelee kahvila Tauko, joka toimii yrittämisestä kiinnostuneiden lukion opiskelijoista koottujen osuuskuntalaisten voimin. Kahvilasta ja aulasta on hyvät näkymät molemmille areenoille ja lisäksi Lukko-salin katsomon puolella on pieni myyntipiste. Kahvila on avoinna ma-to klo 11-18. Aukioloaikojen muutoksista tiedotetaan Tauko-kahvilan omalla Facebook-sivustolla. Turnausten ja pelien kahvilatoiminnasta vastaa pääsääntöisesti järjestävä urheiluseura, Pälkäneen Luja-Lukko.

Kostia Areenan käyttövuoroista ja maksuista:

Kostia-areenan kuntosali
Lukko-sali
Luja-sali

Kostia-areenan kuntosalimaksut 


Mainostilaa Kostia Areenan infotaululta.
 

Pälkäneen kunta palkittiin Kostia Areenan rakentamisesta

Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry on palkinnut Pälkäneen kunnan Vuoden liikuntateko –tunnustuksella. Palkinto myönnettiin uuden Kostia Areenan rakentamisesta, joka valmistui syksyllä 2018. Palkisemisperusteissa todettiin, että hankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koulujen, seurojen ja tavallisten kuntalaisten tarpeet. Lisäksi Kostia Areenan kytkeminen kunnan vetovoimaisuuteen ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.