Liikuntakeskus Kostia Areena

Kostia Areena

 

Tiedote 13.4.2021
Sisäliikuntatilat suljettuina toistaiseksi (30.4. asti)

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on 13.4. kokouksessaan purkanut joitakln rajoituksia, jotka koskevat lasten ryhmäharrastustoimintaa sisätiloissa.

  • Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on mahdollista 19.4. alkaen turvaohjeistuksia noudattaen.
  • Yli 12-vuotiaiden (2007 s. ja vanhemmat) lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on tauolla 30.4. saakka.

Aikuisten ryhmäliikunta on tauolla toistaiseksi. Tästä poikkeuksena OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu (miesten 1. div. lentopallo Kostia Areenalla).

Sulkeminen koskee seuraavia kunnan liikuntatiloja:

  • Kostia Areenan liikunta- ja kuntosalitilat
  • Luopioisten liikuntahallin liikunta- ja kuntosalitilat
  • Yhteiskoulun liikuntasali
  • Kostian Koulun liikuntasali
  • Aitoon koulun liikuntasali
  • Harjutuulen liikuntasali
  • Salmentaan liikuntasali
  • Vohlisaaren rantasaunan avantouinti

Kostia Areenan kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15.
Luopioisten liikuntahallin kuntosali on avoinna ma-su klo 07.00-22.00

 

Kuntosalin käyttämättä jäänyttä korttiaikaa tullaan jatkamaan (hyvittämään), kun salin sulkuaika päättyy. Joudumme käsittelemään jokaisen kortin yksilöllisesti, joka vaatii että käyttäjä omatoimisesti ilmoittaa jatkavansa kortin käyttöä. Korttien jatkoajan ilmoituskäytännöstä lähetetään käyttäjille sähköpostia, kun salin avaamisen aikataulu on selvillä. Maksujen palautuksia teemme ainoastaan poikkeustapauksissa, kuten paikkakunnalta muuutto tai muu vastaava syy.


Seuraamme tilannetta säännöllisesti ja arvioimme aukioloaikoja tarvittaessa uudelleen.
Salin käyttäjiltä velvoitetaan, että jokainen huolehtii omalta osaltaan hygienian noudattamisesta, turvaväleistä ja salilla annetuista ohjeista. Salien hygieniaohjeiden noudattaminen laajennetussa aukiolossa on erityisen tärkeää viikonloppujen osalta.


Uusien kuntosalikorttien hankinnasta ja päivittämisestä löytyy erillliset ohjeet täältä. 

 

Kostia Areenan verkkokauppa on avattu

Verkkokaupan esittelysivulle pääset tästä.

Pälkäneen Kostia Areena on vuoden liikuntapaikka:

Lue uutinen tästä.
 

Pälkäneen Liikuntakeskus, Kostia Areena, valmistui elokuussa 2018. Areena sijaitsee Pälkäneen yhteiskoulun (yläkoulu ja lukio) ja pääkirjasto Arkin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kehätie 1.

Kostia Areenan saleissa on erinomaiset ja nykyaikaiset puitteet erityisesti eri palloilulajien harrastamiselle. Kuntosalitilat soveltuvat niin tavalliselle kuntoilijalle kuin voimailijoillekin. Treenatessa voi ihastella areenan edessä avautuvaa maisemaa suurten maisemaikkunoiden läpi.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Kostia Areena on helposti tavoitettavissa eri suunnista. Se sijaitsee aivan Lahdentien (valtatie 12) varrella ja lisäksi sinne on helppo saapua myös esimerkiksi Hämeenlinnasta ja Valkeakoskelta. Tilavalle parkkialueelle mahtuu hyvin pysäköimään suurempienkin tapahtumien aikana.

Areenan aulatilassa kävijöitä palvelee kahvila Tauko, joka toimii yrittämisestä kiinnostuneiden lukion opiskelijoista koottujen osuuskuntalaisten voimin. Kahvilasta ja aulasta on hyvät näkymät molemmille areenoille ja lisäksi Lukko-salin katsomon puolella on pieni myyntipiste. Turnausten ja pelien kahvilatoiminnasta vastaa pääsääntöisesti järjestävä urheiluseura, Pälkäneen Luja-Lukko.

Kostia Areenan käyttövuoroista ja maksuista:

Kostia-areenan kuntosali
Lukko-sali
Luja-sali

Kostia-areenan kuntosalimaksut 


Mainostilaa Kostia Areenan infotaululta.
 

Pälkäneen kunta palkittiin Kostia Areenan rakentamisesta

Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry on palkinnut Pälkäneen kunnan Vuoden liikuntateko –tunnustuksella. Palkinto myönnettiin uuden Kostia Areenan rakentamisesta, joka valmistui syksyllä 2018. Palkisemisperusteissa todettiin, että hankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koulujen, seurojen ja tavallisten kuntalaisten tarpeet. Lisäksi Kostia Areenan kytkeminen kunnan vetovoimaisuuteen ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.