Liikuntapalveluiden verkkokauppa

Liikuntapalvelujen verkkokauppa

Verkkokaupan kautta voi ostaa alla mainittuja liikuntapalveluja, mikäli asiakkaalla on entuudestaan avainkortti kuntosalille. 

  • Kostia-areenan ja Luopioisten liikuntahallin kuntosalikortin lisäajan lataaminen
  • Kostia Areenan sulkapallovuoron varaaminen ja maksaminen

Avainkortin hankkiminen

  • Pälkäneen kunnanviraston asiakaspalvelu, avoinna arkisin klo 9.00-15.00 (Keskustie 1)
  • Luopioisten kuntainfo, avoinna to, pe ja la klo 10-14 (Museotie 1)   

Mikäli haluat maksaa kuntosalin käyttöoikeuden tyky-maksuvälineillä tai hyödyntää alennettuja kuntosalihintoja (eläkeläinen, opiskelija, työtön) on alennusten todentaminen ja maksu suoritettava henkilökohtaisesti kunnanviraston neuvonnassa. Verkkokaupan kautta maksua ei voi tehdä tyky-tuotteilla

Verkkokaupan asiakkuuden luominen

Kuntosalikortin hankinnan yhteydessä asiakas on saanut sähköpostikutsun Avoinna 24-verkkokauppaan liittymisestä. On ehdottoman tärkeää käyttää verkkokauppaan liittymisessä sähköpostikutsussa mainittua liittymislinkkiä! Vain näin toimien verkkokaupassa tehty ostos kohdentuu asiakkaan hallussa olevaan avainkorttiin. Mikäli et löydä liittymislinkkiä, uuden voi tilata sähköpostilla: asiakaspalvelu@palkane.fi. Kuntosalin avainkortille voi ladata myös sulkapallon pelioikeutta Kostia Areenalle, josta ohje alempana.

Toimi näin ostaaksesi verkkokaupan palveluja:

1. Luo tunnukset Avoinna 24 –verkkokauppaan sähköpostikutsun liittymislinkin kauttaOn ehdottoman tärkeää käyttää verkkokauppaan liittymisessä sähköpostikutsussa mainittua liittymislinkkiä! Näin varmistat, että kuntosalikortin lisäaika tai varaamasi sulkapallovuoro linkittyy hallussasi olevaan kuntosali-/avainkorttiin. Mikäli käyttäjätunnuksena käytetään jotain muuta sähköpostiosoitetta tai tunnus luodaan ilman linkitystä, pelioikeus ei lataudu asiakkaan hallussa olevalle avainkortille.

2. Kirjaudu Avoinna 24 –verkkokauppaan ja valitse haluamasi tuote; kuntosalikortin maksaminen tai sulkapallovuoron varaaminen/maksaminen

3. Sulkapallovuoron varaustapahtuma verkkokaupassa on kaksivaiheinen:

  • Varaa haluamasi peliaika "Ajanvaraus" -välilehdellä
  • Maksa varaamasi vuoro "Verkkokauppa" -välilehdellä (valintasi mukaan sulkapallo 60 min tai 90 min)

3. Kun asiakas on varannut ja maksanut vuoron, lähetetään sähköpostiin varaustiedot. Maksun jälkeen avainkortille latautuu sulkapallon pelioikeus (1 h tai 1,5 h), jolla asiakas pääsee kuntosalin oven kautta Luja-saliin/Luja-salista pois, yhden kerran. Sulkapallon yksi maksu (12 tai 18 €) oikeuttaa vain yhden pelikentän käyttöön

Sulkapallokentille sisäänpääsyyn käytetään kuntosalin ulko-ovea, josta löytyy kortinlukija. Kuntosalin pukuhuoneita käytetään pelivarusteiden vaihtotilana. Sulkapallokentälle (Luja-sali) pääsee kuntosalin alakerroksen käytävän päästä sijaitsevasta ovesta, jossa on toinen kortinlukija. Ovi on merkitty tekstillä: Luja-sali, sulkapallokentät. Saliin siirrytään vähän ennen omaa varausaikaa. Sulkapallokentät on numeroitu (1-4). Vuoron jälkeen salista poistutaan samaa reittiä kuntosalin tiloihin, käyttämällä avainkorttia.

Varattu vuoro oikeuttaa vain sulkapallon pelaamiseen Luja-salissa. Luja-salin muut välineet eivät ole sulkapallovuoron varanneiden käytössä. Tiloissa on tallentava kameravalvonta. Mahdollisissa väärinkäytöstilanteissa asiakkaan käyttöoikeus voidaan evätä.

Ohje sulkapallovuoron maksamiseen ja varaamiseen

Avoinna 24 -verkkokauppa toimii parhaiten uusimmilla Chrome, Firefox tai Edge -selaimilla.

MUISTA LIITTYÄ VERKKOKAUPAN ASIAKKAAKSI SÄHKÖPOSTISSA LÄHETYN KUTSULINKIN KAUTTA! 

Kostia Areenan verkkokauppa

Verkkokaupan myyntituotteet (sulkapallo tulee näkyviin myyntituotteena vasta, kun vuoroja on varattavissa.

Sulkapallovuorojen varauskalenteri  Varattavia aikoja tulee näkyviin niille viikonlopuille, kun salissa ei ole salibandyn tai futsalin turnaustoimintaa. Varaaminen edellyttää verkkokaupan asiakkaaksi kirjautumista.

Kostia Areenan Facebook-sivu, jossa tiedotetaan mm. varattavista sulkapallovuoroista