Verkkokauppa kostia areena

Kostia Areenan verkkokauppa

Verkkokaupan kautta voi ostaa lisää kuntosalin käyttöoikeutta, mikäli asiakkaalla on entuudestaan avainkortti Kostia Areenan kuntosalille.  Kaikki nykyiset asiakkaat ovat saaneet sähköpostikutsun (21.2.2020) Avoinna 24-verkkokauppaan liittymisestä. On ehdottoman tärkeää käyttää verkkokauppaan liittymisessä sähköpostikutsussa mainittua liittymislinkkiä! Käytä saamaasi liittymislinkkiä aina kun ostat erilaisia palveluja verkkokaupan kautta. Näin verkkokaupassa tehty osto kohdentuu asiakkaan hallussa olevaan avainkorttiin. Kuntosalin avainkortille voi ladata myös sulkapallon pelioikeutta, josta ohje alempana.

Muussa tapauksessa uusi avainkortti on hankittavissa Pälkäneen kunnanviraston neuvonnasta, joka on avoinna arkisin klo 9.00-15.00. Mikäli haluat maksaa kuntosalin käyttöoikeuden tyky-maksuvälineillä tai hyödyntää alennettuja kuntosalihintoja (eläkeläinen, opiskelija, työtön) on alennusten todentaminen ja maksu suoritettava henkilökohtaisesti viraston neuvonnassa.

Kostia areenan sulkapallovuoroja on mahdollista varata elokuusta 2021 alkaen.

Sulkapallovuoron maksaminen ja varaaminen

1. Varaajan on luotava tunnukset Avoinna 24 –verkkokauppaan. Luo tunnukset aiemmin lähetetyn verkkokaupan sähköpostikutsun liittymislinkin kautta. Käytä saamaasi liittymislinkkiä aina kun ostat erilaisia palveluja verkkokaupan kautta. Jos asiakkaalla on entuudestaan Kostia Areenan avain-/kuntosalikortti, käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jolle kyseinen avainkortti on rekisteröity. Mikäli käyttäjätunnuksena käytetään jotain muuta sähköpostiosoitetta, pelioikeus ei lataudu asiakkaan hallussa olevalle avainkortille.

Mikäli asiakkaalla ei ole Kostia Areenan avainkorttia, niitä voi hankkia arkisin klo 9.00-15.00 Pälkäneen kunnanviraston neuvonnasta (Keskustie 1).

2. Tunnusten luonnin jälkeen asiakas pääsee kirjautumaan Avoinna 24 –verkkokauppaan. Tämän jälkeen käyttäjä voi maksaa sulkapallovuoron ja tehdä varauskalenteriin vuorovarauksen.

3. Kun asiakas on varannut vuoron, lähetetään sähköpostiin varaustiedot. Maksun jälkeen avainkortille latautuu sulkapallon pelioikeus (1 h tai 1,5 h), jolla asiakas pääsee kuntosalin oven kautta Luja-saliin/Luja-salista pois, yhden kerran. Sulkapallon yksi maksu (12 tai 18 €) oikeuttaa vain yhden pelikentän käyttöön

Ohjeita sulkapallovuorojen käyttäjille

Arkipäivinä klo 8.20-16.00 sali on varattu koululiikunnan ja muiden ryhmien käyttöön. Ilta-ajat klo 16.00-21.00 sali on varattu urheiluseurojen harjoitteluryhmille. Viikonloppuisin salissa on pelejä ja turnauksia, joka koskee erityisesti lokakuun ja maaliskuun välistä aikajaksoa. Kun Luja-sali ei ole viikonloppuisin peli- tai turnauskäytössä, sulkapallon pelaamiseen avataan vuoroja varauskalenteriin ajalla: la klo 10.00-21.00 ja su klo 8.00-15.00. Sulkapallon pelaamiseen varattavilla vuoroilla kentät ovat aina pelikunnossa käyttäjille. Käyttäjien ei tarvitse asentaa/purkaa verkkoja tai telineitä.

Sulkapallokentille sisäänpääsyyn käytetään kuntosalin ulko-ovea, josta löytyy kortinlukija. Kuntosalin pukuhuoneita käytetään pelivarusteiden vaihtotilana. Sulkapallokentälle (Luja-sali) pääsee kuntosalin alakerroksen käytävän päästä sijaitsevasta ovesta, jossa on toinen kortinlukija. Ovi on merkitty tekstillä: Luja-sali, sulkapallokentät. Saliin siirrytään vähän ennen omaa varausaikaa. Sulkapallokentät on numeroitu (1-4). Vuoron jälkeen salista poistutaan samaa reittiä kuntosalin tiloihin, käyttämällä avainkorttia.

Varattu vuoro oikeuttaa vain sulkapallon pelaamiseen Luja-salissa. Luja-salin muut välineet eivät ole sulkapallovuoron varanneiden käytössä. Tiloissa on tallentava kameravalvonta. Mahdollisissa väärinkäytöstilanteissa asiakkaan käyttöoikeus voidaan evätä.

Ohje sulkapallovuoron maksamiseen ja varaamiseen

Avoinna 24 -verkkokauppa toimii parhaiten uusimmilla Chrome, Firefox tai Edge -selaimilla.

MUISTA LIITTYÄ VERKKOKAUPAN ASIAKKAAKSI SÄHKÖPOSTISSA LÄHETYN KUTSULINKIN KAUTTA JA KÄYTÄ AINA LINKKIÄ PALVELUJA OSTAESSA! 

Kostia Areenan verkkokauppa

Verkkokaupan myyntituotteet

Sulkapallovuorojen varauskalenteri  Varattavia aikoja on tarjolla niille viikonlopuille, kun salissa ei ole salibandyn tai futsalin turnaustoimintaa. Varaaminen edellyttää verkkokaupan asiakkaaksi kirjautumista.

Kostia Areenan Facebook-sivu, jossa tiedotetaan mm. varattavista sulkapallovuoroista