Muu kerhotoiminta perheille

 

Pikkulapsiperheille järjestetään avointa toimintaa yhteistyössä kunnan, seurakunnan ja MLL:n kanssa - Toimintakalenteri

MLL:n perhekahvila maanantaisin klo 9-12
Perhekahvila toimii perhekeskus Pirtillä, osoitteessa Keskustie 1. Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. MLL:n perhekahvilat toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Kahvilassa on helppo tutustua uusiin, saman-laisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Muksukahvila torstaisin klo 9-12
Mammakahvila toimii perhekeskus Pirtillä, osoitteessa Keskustie 1. Mammakahvila on kunnan perhetyön organisoima ryhmä. Mammakahvila on suunnattu pikkulapsiperheille ja myös isovanhemmat ovat tervetulleita jälkikasvunsa kanssa. Myös muut ikäihmiset voivat tulla kahvittelemaan ja tapaamaan nuorempaa sukupolvea sekä jakamaan omia kokemuksiaan. Jokaiselle kokoontumiskerralle on jokin toiminnallinen tuokio tai teema, jonka pohjalta voi keskustella ja jakaa ajatuksi-aan ryhmässä. Lisätietoja mammakahvilan toiminnasta ja teemoista voi kysellä perhetyöntekijä Reija Siitoselta, p. 050 5627 927.

Seurakunnan kerhot:
Perhekerhot: Pälkäneen srk:talolla osoitteessa Onkkaalantie 75, tiistaisin klo 10-12. Luopioisten srk:keskuksessa osoitteessa Pereentie 2, perjantaisin klo 10-12. Perhekerhot ovat koko perheen kohtaamispaikka. Kerho sisältää monenlaista toimintaa, kuten hartauden, laulua, leikkiä, askartelua ja vapaata jutustelua samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhoissa on tarjolla keittolounas 3€/perhe.
Perhekahvila Aitoon pysäkillä keskiviikkoisin klo 10-12
Iltaperhekerhot kokoontuvat noin kerran kuukaudessa
Päiväkerhot 3-5 vuotiaille suunnattua lasten toimintaa. Kerhot kokoontuvat Pälkäneen seurakuntatalolla, Onkkaalantie 75, maanantaisin ja keskiviikkoisin kolme tuntia kerrallaan

Lisätietoja seurakunnan kerhoista voi tiedustella Marja Lepistöltä p. 040 712 0571