Kuntosali

Kuntosalitilat avataan 17.5.

Kostia Areenan kuntosali avataan asiakkaille maanantaina 17.5. alkaen. Voimassa olevat kuntosalikortit ovat toiminnassa heti avauksesta alkaen, mutta asiakkaiden sulkuaikana vanhentuneita kortteja ei päivitetä automaattisesti.

Tässä tilanteessa asiakkaat voivat anoa lisäaikaa kuntosalikortteihinsa. Lisäaikaa myönnetään sen mukaan, kuinka paljon asiakkaalta on poikkeusolojen aikana jäänyt salikortin voimassaoloaikaa käyttämättä sulkuajalta. Lisäajan pituus määräytyy sulun pituuden mukaan, niin että lisättävä aika on aina kokonainen kuukausi ylöspäin pyöristäen (1, 2, 3, 4, 5 tai 6 kk). Lisäaikaa anotaan ensisijaisesti sähköpostilla asiakaspalvelu@palkane.fi tai käymällä paikan päällä kunnanviraston neuvonnassa. Kunnanviraston neuvonta on avoinna arkisin klo 9-15. Korttien päivitysaika sähköpostianomuksesta on maksimissaan 3 vuorokautta, joka käyttäjien on huomioitava ennen ensimmäistä salikäyntiä. 

On edelleen tärkeää, että jokainen huolehtii omalta osaltaan salissa hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvaväleistä. Kuntosalitiloista löytyy edelleen puhdistusaineita välineiden omatoimiseen puhdistukseen. Tulethan vain terveenä kuntosalille – Kiitos.

Koronan vuoksi siirretyt kuntavaalit järjestetään poikkeuksellisesti Onkkaalassa Kostia Areenalla ja Luopioisissa liikuntahallilla 26.5.-8.6. (ennakkoäänestys) ja varsinainen äänestyspäivä on sunnuntaina 13.6. Vaalipäivänä 13.6. Kostia Areenan ja Luopioisten liikuntahallin kuntosalit pidetään suljettuna.

Kostia Areenalla on kuntosali, joka on nimetty pälkäneläisen voimanostajan Anna-Liisa Prinkkalan mukaan Prinkkala-saliksi. Kuntosalilla on kahdessa kerroksessa yhteensä tilaa noin 200 m². Salin alakerrassa on vapaapainosali ja yläkerta toimii yleissalina, josta löytyvät muun muassa talja- ja painopakkalaitteet sekä patjatilaa lämmittelyille ja venyttelyille. Kuntosalin toivotaan palvelevan mahdollisimman monipuolisesti laajaa ja eri-ikäistä käyttäjäkuntaa.

Kuntosalilla on joitakin vakiovuoroja, joiden aikana tilat ovat osaksi vain vuoron varanneen ryhmän käytössä. Kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15 (22.8. alkaen). Varatut vuorot.

Kuntosalin avainkortteja saa ostaa Pälkäneen kunnanviraston infopisteeltä arkisin klo 9-15. Tarjolla on monia eri vaihtoehtoja 10- kortista aina 12 kuukauden perhekorttiin. Kuntosalin hinnaston löydät täältä. Olemassa olevan kuntosalikortin voi päivittää Kostia Areenan verkkokaupan kautta.

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja