Kuntosali

Kostia Areenalla on kuntosali, joka on nimetty pälkäneläisen voimanostajan Anna-Liisa Prinkkalan mukaan Prinkkala-saliksi. Kuntosalilla on kahdessa kerroksessa yhteensä tilaa noin 200 m². Salin alakerrassa on vapaapainosali ja yläkerta toimii yleissalina, josta löytyvät muun muassa talja- ja painopakkalaitteet sekä patjatilaa lämmittelyille ja venyttelyille. Kuntosalin toivotaan palvelevan mahdollisimman monipuolisesti laajaa ja eri-ikäistä käyttäjäkuntaa.

Kuntosalilla on joitakin vakiovuoroja, joiden aikana tilat ovat osaksi vain vuoron varanneen ryhmän käytössä. Kuntosali on avoinna ma-su klo 05.00-23.00. (sisäänpääsy kello 21.45 mennessä, tiloista poistuttava kello 23.00 mennessä). Kuntosalin varatut vuorot.

Kuntosalin avainkortteja saa ostaa Pälkäneen kunnanviraston asiakaspalvelusta arkisin klo 9-15. Tarjolla on monia eri vaihtoehtoja 10- kortista aina 12 kuukauden perhekorttiin.
Kunnanviraston asiakaspalvelussa maksuvälineinä käyvät; käteinen, pankki- sekä luottokortit (pois lukien American Express). Applepay,  sekä TYKY-maksuvälineet: ePassi, Edenred-mobiili tai -kortti, Smartum-tuotteet, Eazybreak. TYKY-tuotteilla ei voi maksaa perhekortteja, koska TYKY-edut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Kuntosalin hinnaston löydät täältä. Olemassa olevan kuntosalikortin voi päivittää Kostia Areenan verkkokaupan kautta.

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja