Kuntosali

Kostia areenan kuntosali on suljettu toistaiseksi

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on 19.1.2021 edelleen jatkanut suositusta kunnallisten sisäliikuntatilojen sulkemisesta toistaiseksi.
 

Kostia Areenalla on kuntosali, joka on nimetty pälkäneläisen voimanostajan Anna-Liisa Prinkkalan mukaan Prinkkala-saliksi. Kuntosalilla on kahdessa kerroksessa yhteensä tilaa noin 200 m². Salin alakerrassa on vapaapainosali ja yläkerta toimii yleissalina, josta löytyvät muun muassa talja- ja painopakkalaitteet sekä patjatilaa lämmittelyille ja venyttelyille. Kuntosalin toivotaan palvelevan mahdollisimman monipuolisesti laajaa ja eri-ikäistä käyttäjäkuntaa.

Kuntosalilla on joitakin vakiovuoroja, joiden aikana tilat ovat osaksi vain vuoron varanneen ryhmän käytössä. Kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15 (22.8. alkaen). Varatut vuorot.

Kuntosalin avainkortteja saa ostaa Pälkäneen kunnanviraston infopisteeltä arkisin klo 9-15. Tarjolla on monia eri vaihtoehtoja 10- kortista aina 12 kuukauden perhekorttiin. Kuntosalin hinnaston löydät täältä. Olemassa olevan kuntosalikortin voi päivittää Kostia Areenan verkkokaupan kautta.

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja