Kuntosali

Kuntosalitilat ovat avoinna normaalisti

On edelleen tärkeää, että jokainen huolehtii omalta osaltaan salissa hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvaväleistä. Kuntosalitiloista löytyy edelleen puhdistusaineita välineiden omatoimiseen puhdistukseen. Tulethan vain terveenä kuntosalille – Kiitos.

Kostia Areenalla on kuntosali, joka on nimetty pälkäneläisen voimanostajan Anna-Liisa Prinkkalan mukaan Prinkkala-saliksi. Kuntosalilla on kahdessa kerroksessa yhteensä tilaa noin 200 m². Salin alakerrassa on vapaapainosali ja yläkerta toimii yleissalina, josta löytyvät muun muassa talja- ja painopakkalaitteet sekä patjatilaa lämmittelyille ja venyttelyille. Kuntosalin toivotaan palvelevan mahdollisimman monipuolisesti laajaa ja eri-ikäistä käyttäjäkuntaa.

Kuntosalilla on joitakin vakiovuoroja, joiden aikana tilat ovat osaksi vain vuoron varanneen ryhmän käytössä. Kuntosali on avoinna ma-su klo 06.00-22.15 Varatut vuorot.

Kuntosalin avainkortteja saa ostaa Pälkäneen kunnanviraston asiakaspalvelusta arkisin klo 9-15. Tarjolla on monia eri vaihtoehtoja 10- kortista aina 12 kuukauden perhekorttiin.
Kunnanviraston asiakaspalvelussa maksuvälineinä käyvät; käteinen, pankki- sekä luottokortit (pois lukien American Express). Applepay, mobilebay, sekä TYKY-maksuvälineet: ePassi, Edenred-tuotteet, Smartum-tuotteet, Eazybreak. TYKY-tuotteilla ei voi maksaa perhekortteja, koska TYKY-edut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Kuntosalin hinnaston löydät täältä. Olemassa olevan kuntosalikortin voi päivittää Kostia Areenan verkkokaupan kautta.

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja

Kostia Areenan kuntosalin tiloja