Rakennusvalvonta

 

lupapisteen logo

 

Rakennusvalvonta on viranomaistoimintaa ja sen tarkoituksena on osaltaan varmistaa, että rakennettu ympäristö on turvallinen, kestävä, viihtyisä ja terveellinen. Rakennus- ja ympäristöjaos huolehtii rakentamiseen ja rakennettuun ympäristöön kohdistuvien toimenpiteiden valvonnasta. Toiminnan tarkoituksena on tukea ja edistää hyvän ympäristön ja kuntakuvan luomista ja säilyttämistä.

Rakentamiseen liittyvien lupien käsittely, rakentajien ohjeistus ja lupiin liittyvät tarkastukset ja katselmukset toimitetaan kunnan rakennusvalvontaviranomaisten toimesta.

Rakennusvalvonta palvelee viraston aukioloaikana 9-15, rakennustarkastaja ottaa asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella.

Rakennustarkastajan tavoittaa puhelimitse parhaiten ti-to kello 13-15.

rakennustarkastaja 040 546 0314
II rakennustarkastaja 040 758 8610

Ajanvaraukset rakennusvalvonnan sihteeriltä numerosta 050 594 1504.

Katselmukset tulee tilata sähköpostilla: rakennusvalvonta[at]palkane.fi

Pälkäneen kunta on ottanut käyttöön Lupapiste Kaupan josta voit ostaa rakennuspiirustuksia suoraan rakennusvalvonnan arkistosta sähköisesti ja ladata tiedot heti omaan käyttöösi. Kaupassa on valmiiksi tarjolla tuoreinta aineistoa ja vanhempaa materiaalia voit tilata palvelun kautta. Käy katsomassa löydätkö jo omien kohteiden kuvat palvelusta. Osta sähköiset rakennuspiirustukset Lupapiste kaupasta !

lupapisteen mainontaa