Rakennusvalvonta

 

 

Rakennusvalvonta on viranomaistoimintaa ja sen tarkoituksena on osaltaan varmistaa, että rakennettu ympäristö on turvallinen, kestävä, viihtyisä ja terveellinen. Rakennus- ja ympäristöjaos huolehtii rakentamiseen ja rakennettuun ympäristöön kohdistuvien toimenpiteiden valvonnasta. Toiminnan tarkoituksena on tukea ja edistää hyvän ympäristön ja kuntakuvan luomista ja säilyttämistä.

Rakentamiseen liittyvien lupien käsittely, rakentajien ohjeistus ja lupiin liittyvät tarkastukset ja katselmukset toimitetaan kunnan rakennusvalvontaviranomaisten toimesta.

Rakennusvalvonta palvelee viraston aukioloaikana 9-15, rakennustarkastaja ottaa asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella.

Rakennustarkastaja 040 546 0314, soittoaika keskiviikkoisin kello 13-15.

Ajanvaraukset rakennusvalvonnan sihteeriltä numerosta 050 594 1504.

Katselmukset tulee tilata sähköpostilla: rakennusvalvonta@palkane.fi

 

Osta sähköiset rakennuspiirustukset Lupapiste kaupasta. Pälkäneen kunta on ottanut käyttöön Lupapiste kaupan josta voit ostaa rakennuspiirustuksia suoraan rakennusvalvonnan arkistoista sähköisesti ja ladata tiedot heti omaan käyttöösi. Kaupassa on valmiiksi tarjolla tuoreinta aineistoa ja vanhempaa materiaalia voit tilata palvelun kautta. Käy katsomassa löydätkö jo omien kohteiden kuvat osoitteesta kauppa.lupapiste.fi.