Kostianvirran kylä

Kostianvirran kylä

Kostianvirran kylään eli Roholan kaava-alueelle rakentuu mukava ja turvallinen asuinalue. Alueelta on lyhyt matka keskustan palveluihin ja harrastuksiin. Metsää ja rantaviivaa virkistäytymiseen löytyy vierestä. Lahdentietä pitkin on hyvät yhteydet Tampereelle (30 min) ja Hämeenlinnaan (45 min). Reilunkokoisille tonteille voi sijoittaa myös varastotilaa, pihasaunan, verannan, kasvihuoneen – tai miten olisi vaikka leikkimökki tai kanatarha!

Korttelin 488 tonteilla 1-4 voit halutessasi yhdistää kaksi vierekkäistä tonttia yhdeksi isommaksi.

Korttelissa 489 on tarjolla kompakteja 500 m2 ViherRoholan minitalotontteja: kartta.


Rakentaminen

Kostianvirran kylässä voit rakentaa mieleisesi talon. Yhtenäisen rakennustavan muodostamiseksi määrätään useimmiten vain katon harjan suunta. Rakentamista ohjaa Roholan asemakaava.

Rakentaa saa erillispientaloja AO merkinnällä ja  asuinpientaloja AP merkinnällä. AP merkintä mahdollistaa myös kytkettyjen pientalojen, erillispientalojen ja rivitalojen rakentamisen alueella. Rakentaa saa  tonttitehokkuudella e=0.2 (tehokkuus x tontin pinta-ala = rakennusoikeus). Rakennuskorkeus vaihtelee I U2/3 ja II kerroksen välillä.

Nyt myynnissä olevalla alueella kunnallistekniikka on valmis.   

Alueelle on tehty karkea rakennettavuusselvitys 2023. Tarkemmat rakentamisen pohjaksi tehtävät maaperäselvitykset ovat tontinomistajan vastuulla.


Tontit

Varattavissa olevat tontit näkyvät alla. Viemällä osoittimen tontin päälle saat sen tarkemmat tiedot ja klikkaamalla pääset suoraan tonttivaraukseen. Karttaikkunan vasemmasta yläkulmasta pääsee kunnan karttapalveluun, josta löytyy lisätietoa muun muassa alueen kaavoituksesta.