Yksityistiet

Pälkäneen rakennus- ja ympäristöjaosto julistaa vuosittain haettavaksi talousarviossa varatut määrärahat yksityisten teiden kunnossapitoa varten. Avustusta myönnetään vain sellaisille yksityisteille, joille on virallisesti perustettu tiekunta. Lisäksi tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot tulee olla ajantasaiset Maanmittauslaitoksen ylläpitämässä yksityistierekisterissä sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä.

Hakuajasta ilmoitetaan kunnan ilmoitustaululla, nettisivuilla sekä Sydän-Hämeen lehdessä.

Yksityistieavustuksen 2021 haku

Pälkäneen kunnan rakennus- ja ympäristöjaosto julistaa haettavaksi vuoden 2021 varatut määrärahat yksityisten teiden kunnossapitoa varten 23.4.2021 kello 15.00 mennessä ja peruskorjausta varten 14.5.2021 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa rakennus- ja ympäristöjaostolle osoitteeseen Keskustie 1, 36600 PÄLKÄNE tai sähköisesti palkane@palkane.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Avustuksia haetaan lomakkeilla, jotka ovat ladattavissa kunnan kotisivuilta. Avustushakemuksen teossa tulee noudattaa annettua ohjetta. Hakemuslomakkeet ja ohjeet löytyvät vain tältä verkkosivulta, eikä niitä postiteta erikseen tiekunnille. Hakemuksia ja ohjeita saa tarvittaessa myös kunnanvirastolta viraston aukioloaikoina.

Yksityistieavustuksen hakuohje vuodelle 2021
Hakemus kunnossapitoavustus 2021
Hakemus perusparannusavustus 2021
Tiliseloste kunnossapito 2021
Tiliseloste perusparannus 2021