Tontit ja asuminen

Iloista perhe-elämää ja vapaa-ajan viettoa

Maalle asumaan!

Kaunis maaseutupitäjä Pälkäne sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Täältä voit ostaa oman palan maalla asumisen parhaita puolia. Pälkäne tarjoaa järvien, metsien, peltojen ja idyllisten kylien lisäksi monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kattavat palvelut niin lapsiperheille kuin vanhemmallekin väelle. Maalla on tilaa nauttia elämästä!

Asukasluku kuvituskuva 6500

Asukasluku
vuonna 2020

pinta-ala kuvituskuva 740

Pinta-ala 740 km²
Maapinta-ala
560 km²

Väestötiheys kuvituskuva 12

Asukasta
/km²

vapaa-ajan asunnot kuvituskuva 4200

Vapaa-ajan
asuntoa

Parasta Pälkäneellä

Maalla asumisen parhaat puolet löytyvät Pälkäneellä heti kotiovelta. Ilmaista metsäterapiaa, upeita patikointireittejä, laskettelua, kalastusta, tilaa hengittää ja hengähtää. Pälkäne tarjoaa turvallisen kasvuympäristön lapsille varhaiskasvatuksesta koulupolulle, ja koko perheen harrastusmahdollisuudet ovat kattavat. Kaikki tarvittavat peruspalvelut löytyvät omasta kunnasta. Pälkäneen tonttien valokuituliittymät helpottavat etätyöskentelyä ja Tampereelle hurauttaa hetkessä. Ja hinta? Se on vain murto-osan siitä, mitä maksaisit kaupungissa asumisesta, tontin koosta tinkimättä.

 

Tontit

Pälkäneellä on tarjolla monenlaisia tontteja vaihteleviin mieltymyksiin. Onkkaalan keskusta-alueen palveluiden liepeillä löytyy tontteja muun muassa Roholan uudelta alueelta Kostianvirran läheisyydestä. Onkkaalan palveluiden tuntumassa sijaitsevat myös vireät Majaranpellon ja Kenraalinkiven asuinalueet sekä uusi Tommolan alue.

Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylie rauhalliset tontit sijaitsevat hieman kauempana kauniissa maalaisympäristössä, kylien lähipalveluiden välittömässä läheisyydessä. Luopioisten Rajalanniemessä on jäljellä vielä pari omarantaistakin tonttia.

Kaikille kunnan tonteille on saatavilla Pälkäneen Valokuidun hankekauden aikana 2018-2020 kohtuuhintainen valokuituliittymä, joka mahdollistaa välittömän yhteyden oman kodin rauhasta ympäri maailmaa. Lisätietoja löytyy Pälkäneen Valokuidun nettisivuilta.

Maalle asumaan -päivä 5.9.2020 - tule tutustumaan tontteihin, rakentajiin ja Pälkäneen vapaa-ajan mahdollisuuksiin