05.01.2022

Avoin työpaikka MAANKÄYTÖN SUUNNITTELIJA

Pälkäne on noin 6 400 asukkaan pirkanmaalaiskunta lähellä Tamperetta (35 km), Hämeenlinnaa (42 km) ja Valkeakoskea (25 km). Kunta on tunnettu kauniista järvi- ja kulttuurimaisemistaan, aktiivisista kylistä, mittavista metsäalueista sekä hyvistä liikuntamahdollisuuksista. Pälkäneellä sijaitsevat Sappeen vapaa-aikakeskus ja Laipanmaan upeat retkeilymaastot. Kunta halutaan säilyttää elinvoimaisena, puoleensavetävänä, yrittäjäystävällisenä sekä taloudeltaan ja peruspalveluiltaan toimivana kuntalaisten yhteisönä.

Etsimme positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöömme MAANKÄYTÖN SUUNNITTELIJAA. Maankäytön suunnittelijan työ on itsenäinen ja monipuolinen tehtävä, joka pitää sisällään mm. kaavojen laatimista sekä tilaamista, konsulttien ohjaamista, viranomaisyhteistyötä sekä asiakaspalvelua. Tehtäviin kuuluu lisäksi tonttien myyntiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä sekä rakentajien neuvontaa yhdessä muiden viranhaltijoiden kanssa. Tehtävänkuva on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamista vastaavaksi. Tehtävä täytetään 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta maankäytön suunnittelun tehtävistä. Tehtävään valittavalle on eduksi alan monipuolinen osaaminen, projektihallinnan taidot sekä näkemyksellisyys toimialan asioihin. Tehtävään toivotaan aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä halu työskennellä itsenäisessä ja monipuolisessa työtehtävässä.


Tehtävän täytössä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.
Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntrekry-järjestelmässä (www.kuntarekry.fi). Mahdollinen paperihakemus liitteineen tulee toimittaa kunnan kirjaamoon 21.1.2022 klo 12 mennessä, os. Pälkäneen kunta, Keskustie 1, 36600 Pälkäne.


Lisätietoja tehtävästä antavat:
rakennustarkastaja Tuomas Tikka, p. 040 758 8610,
tuomas.tikka@palkane.fi

kunnanjohtaja Pauliina Pikka, p. 040 573 6390,
pauliina.pikka@palkane.fi

Pälkäneellä 5.1.2022