25.08.2023

Näyttelijä-muusikko Heikki Silvennoinen on Pälkäne-mies

Pälkäneen kunta on toteuttanut markkinointivideon yhteistyössä pälkäneläisen näyttelijä-muusikko Heikki Silvennoisen kanssa. Silvennoinen on Pälkäne-mies, joka esittelee mopolla kierrellen kotikuntaansa ja kertoo elämisen helppoudesta Pälkäneellä.

 

Pälkäne-mies käy Syrjänharjuun nousevilla uusilla maisema- ja kuntoportailla, metsäeskarissa, ikonisella rauniokirkolla, uimarannalla, tunnetuilla lähiruokatiloilla, omakotialueella ja Luopioisten kirkonkylässä. Käsikirjoitus videoon syntyi Silvennoisen ja kunnan yhteistyötä. Videolla Pälkäne-mies tapaa myös kunnanjohtajaa.

 

Silvennoinen on asunut Pälkäneen Saarikylissä lähes 10 vuotta, ja nykyisen kotipaikkansa lähistöllä hän mökkeili jo 60-luvulla.

- Tykkään asua ja elää Pälkäneellä. Oli helppoa heittäytyä Pälkäne-mieheksi ja näyttää mitä kaikkea hienoa täällä on. Lähdin mieluusti nostamaan kuntaa esille.

 

- Pälkäne on minulle sopivan pieni. Kunnan raitilta löytyy kaikki mitä tarvitsen ja asiat hoituu. Tykkään käydä lähiruokatiloilla ostoksilla, ja liikuntaankin löytyy hyvät mahdollisuudet.

 

Pälkäneen kunnanjohtaja Pauliina Pikka toteaa, että Heikin kokemuksen Pälkäneestä jakaa moni muukin.

- Tavoittelemme asukkaillemme onnellista elämää luonnonläheisessä ympäristössä lähellä palveluja. Kuntaan on rakennettu kattava valokuituverkko, joka mahdollistaa sujuvan asioinnin ja etätyön. Etenkin kesällä kunnassa on paljon tapahtumia ja koettavaa, ja mökkiläiset tuovat meille aivan omanlaisensa lisäsykkeen.

 

- Kuntamme sijainti on erinomainen kasvavan Tampereen ja Kangasalan vieressä. Tampereelle on Pälkäneen keskustataajamasta puolen tunnin ajomatka, Hämeenlinnaan hieman enemmän. Olemme maaseudulla, mutta kuitenkin isojen kaupunkikeskusten välittömässä läheisyydessä.

 

Silvennoinenkin suitsuttaa kunnan hyvää sijaintia. - Viihdyn kotona luonnon helmassa, mutta kun tarvitsee lähteä, niin Pälkäneeltä pääsee kätevästi joka suuntaan ja isoihin keskuksiin.

 

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=l0SKiJH7f3c
https://www.youtube.com/@palkanekunta

Videon toteutus: Pälkäneen elinvoimapalvelut.

 

Lisätiedot: Pauliina Pikka, kunnanjohtaja, p. 040 573 6390, pauliina.pikka@palkane.fi ; Sirkku Mäkelä, elinvoimajohtaja, p.050 521 5240, sirkku.makela@palkane.fi