30.09.2021

PÄLKÄNEEN DIGIVIIKKO 4.-8.10. – VASTAA MYÖS KYSELYYN!

TULE KERTOMAAN KOKEMUKSIASI KUNNAN SÄHKÖISISTÄ PALVELUISTA

Pälkäneen kirjastoissa järjestetään Digiviikko viikolla 40, jonka aikana sinulla on mahdollisuus tutustua kunnan tarjoamiin sähköisiin palveluihin ja päästä halutessasi DIGITEK-hankkeen projektiasiantuntijan haastatteluun. Projektiasiantuntija on paikalla maanantaina 4.10. klo 12-14 ja keskiviikkona 6.10. klo 13-15 pääkirjasto Arkissa, Onkkaalassa ja perjantaina 8.10. klo 10-12 Luopioisten kirjastossa. 

Samalla voit täyttää sähköisiä palveluita koskevan kyselyn. Voit myös täyttää kyselyn suoraan täältä (linkki ulkoiseen palveluun). Kyselyn vastauksista toivotaan evästystä Pälkäneen sähköisten palvelujen kehittämiseen ja nykytilanteen kartoittamiseen, jonka perusteella on mahdollista löytää sopivimmat kokeilu- ja pilotointikohteet. 

Digiviikolla Pälkäne avaa myös sähköisten palveluiden koontisivun kunnan verkkosivuille. Sivuilta löydät jatkossa kaikki kunnan tarjoamat ja kunnan toimintaan läheisesti liittyvät sähköiset palvelut sekä tietoa saatavilla olevasta digituesta. Kunnanviraston asiakaspalvelu ja Kuntainfo Luopioisissa antavat myös yleisopastusta digitaalisista palveluista. 

 


Digiviikko ja kysely toteutetaan osana DIGITEK-projektia, jonka puitteissa Pälkäneen kunta kartoittaa kuntalaistensa kokemuksia ja näkemyksiä sähköisistä palveluistaan. DIGITEK eli ”Digitaalinen tulevaisuus eri kokoisissa kunnissa” on viiden kunnan (Pälkäne, Lohja, Karkkila, Virrat, Kuhmoinen) yhteisprojekti, joka kestää vuoden 2022 lokakuulle. Projektin tarkoituksena on luoda uusia digitaalisia toimintamalleja kunnissa. Projektissa on viisi eri osa-aluetta, joissa jokaisessa on oma vastuukunta asiaa edistämässä. Pälkäneen osa-alue on kuntalaisten palvelujen digitalisointi.