23.10.2023

Ympäristöyksikössä on otettu käyttöön sähköinen ajanvarauskalenteri

Pälkäneen kunnan ympäristöyksikössä kokeillaan sähköisen ajanvarauksen käyttöönottoa. Ympäristöyksikkö palvelee rakennusvalvontaan ja ympäristönsuojeluun liittyvissä asioissa.

Siirry rakennusvalvonan sivuille, jossa on linkki kalenteriin: https://www.palkane.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/rakennusvalvonta

Ajanvarauskalenterin kautta voi varata ajan esimerkiksi ennakkoneuvotteluihin ja rakennushankkeiden ohjaukseen. Kalenterin kautta voi myös varata takaisinsoittoajan.

Kalenterissa on näkyvillä vapaana olevat ajat, ja siellä voi valita parhaiten asiaa vastaavan palvelun. Palveluvalikoimaa tullaan kehittämään kokeilun aikana saatujen kokemusten perusteella.

Muistiinpanot-kohtaan voi kirjoittaa lisätietoja ja pyyntöjä, joiden avulla asiantuntija voi valmistautua tapaamiseen paremmin.

Rakennuslupaa koskevan ennakkoneuvotteluajan voi varata, kun lupahakemus on Lupapisteessä, ja se on asetettu Näkyy viranomaiselle -tilaan ja viranomainen on lisännyt sille käsittelijän. Ennakkoneuvotteluaika varataan omalta käsittelijältä.

Sähköistä ajanvarausta tullaan mahdollisesti laajentamaan myös rakennusvalvonnan katselmusten varaamiseen. Tällä hetkellä lupaehtojen mukaiset katselmukset tulee kuitenkin edelleen tilata vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa sähköpostilla rakennusvalvonta[at]palkane.fi.