28.09.2021

TULE IDEOIMAAN YHTEISÖLLISIÄ ASUINTALOJA PÄLKÄNEELLE 7.10.2021 klo 12:00-15:00 NUIJANTALOLLE

Oletko pohtinut eläkeaikaista asumista Pälkäneellä? Voisiko yhteisöllisyyden ja yksityisyyden yhdistävä asuminen olla sinulle sopiva asumisen muoto? Entä minkälaisia toiveita ja tarpeita sinulla on asumiseen liittyen? Tule keskustelemaan, haaveilemaan ja ideoimaan muiden yhteisöllisestä asumisesta kiinnostuneiden kanssa kahvikupposen äärelle Nuijantalolle torstaina 7.10.

Paikalla olijat voivat esittää kysymyksiä yhteisöasumiseen liittyen ja niistä keskustellaan Samuel Kopperoisen johdolla. Varatuomari Kopperoisella on kahdenkymmenen vuoden kokemus asuntohankkeiden kehittämisestä ja asuntojen rakennuttamisesta sekä hallinnoinnista.

Pälkäneen kunnanjohtaja Pauliina Pikka kertoo tilaisuudessa kunnan terveisiä ja osuudesta hankkeessa. Tilaisuus on osa Pälkäne Yhteisötalot -hanketta, jonka Pälkäneen kunta toteuttaa yhdessä Ympäristöministeriön, Pelarconin ja Eläkeliiton Sydänhämeen yhdistyksen kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ilmoitathan osallistumisestasi 4.10.2021 mennessä soittamalla kunnan infoon p. 03 579 11 (klo 9–15) tai lähettämällä “osallistun 7.10. Nuijantalolle” sähköpostin osoitteeseen: asiakaspalvelu@palkane.fi

Lisätietoja tilaisuudesta:
sirkku.makela@palkane.fi

Nähdään Nuijantalolla 7.10. klo 12.00