15.03.2024

Pälkäneen kunta palkitsi henkilöstöään

Harri Apell, Riitta Tiitola, Petri Ketola, Marja-Liisa Eisala

Kunnantalolla 14.3. pidetyssä henkilöstön palkitsemistilaisuudessa jaetiin viranhaltijoille kunniamerkkejä ja tunnustuksia pitkästä ja ansioituneesta työstä kunnallisalalla.

Kuntaliiton ansiomerkin 30-vuotisesta työurasta kunnallisalalla saivat tekninen johtaja Harri Apell ja erityisopettaja Marja-Liisa Eisala. Tasavallan presidentin myöntämä kunniamerkki ojennettiin Kostian koulun apulaisjohtaja Riitta Tiitolalle ja liikuntakoordinaattori Petri Ketolalle.

Ansiomerkit ja kunniakirjat luovutti kunnanjohtaja Pauliina Pikka. - Kasvatus ja koulutus, hyvinvointi sekä tekniset palvelut ovat kuntatyön tärkeää ydintä, ja kaikki te palkittavat annatte arjessanne panosta näihin.

- Pitkän työuranne aikana olette voineet konkreettisesti kokea, kuinka työn tekemisen tapa on muuttunut. Tänä päivänä työelämässä vaaditaan aiempaa enemmän paineensietokykyä, joustavuutta ja kykyä sietää epävarmuutta. Lisäksi teette jokainen työtänne suurella sydämellä, lämpimät kiitokseni siitä.

Palkitut Riitta Tiitola ja Petri Ketola antoivat omissa kiitospuheissaan tunnustusta työnantajalleen. - Pälkäneellä ymmärretään koulutuksen ja sivistyksen merkitys. Tuorein ilonaiheeni on yhtenäiskoulun uudisrakennushankkeen alkaminen, Riitta Tiitola sanoo. Tiitolan juuret ovat Pälkäneellä, jossa hän on myös käynyt oman koulutaipaleensa. Kostian koulun 1. luokan oppilaasta tuli saman koulun opettaja ja apulaisjohtaja.

Petri Ketola kiitti kunnan päättäjiä siitä, että kehittämistyö uusien liikuntapaikkojen saamiseksi on ollut mahdollista. - Myös yhteistyö paikallisten seurojen ja järjestäjien kanssa on ollut merkittävä voimavara ja tuonut tulosta. - Olen viihtynyt työssä, jossa olen voinut edistää itselleni merkityksellisiä asioita, liikuntaa ja sen harrastamista eri muodoissa.

Kakkukahvien lomassa nautittiin musiikkiesityksistä, joista vastasivat Päivi Kosonen, laulu, ja Pasi Repo, kitara.