10.08.2023

Ruokapalvelut hakee monipalvelutyöntekijää

Haemme Pälkäneen kunnan ruokapalveluihin monipalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työalueena on koko Pälkäneen kunta, työsuhteen alkaessa työpisteenä on Kostianvirran yhtenäiskoulun alakoulun keittiö. Työ on arkipäiville sijoittuvaa päivätyötä. Työaika on työsuhteen alkaessa klo 7.30-15.39.

Koululla valmistetaan tällä hetkellä aamupala, lounas ja välipala. Valmistettavia lounaita on noin 380/pv. Päivittäisiin töihin kuuluu astiahuoltoa sekä keittiön ja ruokasalin puhtaanapitoon- ja omavalvontaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi monipalvelutyöntekijä sijaistaa tarvittaessa kokkia valmistuskeittiön töissä.

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin, asianmukaiset työskentelytilat, monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit ja esihenkilön tuen. Toivomme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista asennetta sekä alan koulutusta (esimerkiksi suurtalouskokin tai catering-alan perustutkinto) ja työkokemusta. Siivousalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi ja oman auton käyttö ovat välttämättömiä tehtävän hoitamiseksi.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työ aloitetaan niin pian kuin mahdollista. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Hakemukset tulee jättää 31.8.2023 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Monipalvelutyöntekijä - Pälkäneen kunta - Kuntarekry