15.10.2021

Hallintojohtajan virka julistetaan haettavaksi

HALLINTOJOHTAJA

 

Pälkäne on noin 6 400 asukkaan pirkanmaalaiskunta lähellä Tamperetta (35 km), Hämeenlinnaa (42 km) ja Valkeakoskea (25 km). Kunta on tunnettu kauniista järvi- ja kulttuurimaisemistaan, aktiivisista kylistä, mittavista metsäalueista sekä hyvistä liikuntamahdollisuuksista. Pälkäneellä sijaitsevat Sappeen vapaa-aikakeskus ja Laipanmaan upeat retkeilymaastot. Kunta halutaan säilyttää elinvoimaisena, puoleensavetävänä, yrittäjäystävällisenä sekä taloudeltaan ja peruspalveluiltaan toimivana kuntalaisten yhteisönä.

                

Oletko sinä puuttuva palanen täydentämään energisen ja kehittyvän johtoryhmämme?

 

Pälkäneen kunnanhallitus julistaa haettavaksi HALLINTOJOHTAJAN viran. Hallintojohtaja toimii hallintopalveluiden toimialan johtajana sekä kunnanhallituksen ja valtuuston pöytäkirjanpitäjänä. Toimialaan kuuluvat kunnan yleis- ja henkilöstöhallinto, tietohallinto, työllisyyspalvelut, nuorisopalvelut ja viestintä. Virka täytetään 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kunnallishallinnon tuntemus. Valittavalle on eduksi kokemus henkilöstöhallinnosta. Virkaan toivotaan aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä monipuolisissa tehtävissä. Hallintojohtajan tulee olla työskentelyotteeltaan joustava ja vuorovaikutteinen.

 

Hallintojohtaja työskentelee kokonaistyöajassa ja –palkkauksessa ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

 

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntrekry-järjestelmässä (www.kuntarekry.fi). Mahdollinen paperihakemus liitteineen tulee toimittaa kunnan kirjaamoon 31.10.2021 mennessä, os. Pälkäneen kunta, Keskustie 1, 36600 Pälkäne.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Pauliina Pikka, p. 040 573 6390, pauliina.pikka@palkane.fi.

 

 

Pälkäneellä 14.10.2021

kunnanhallitus